Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mai Akció! Termék-csoportok, fogalmak, alapvető fontosságú ismeretek

Flavin, Flavin7, Flavin77 termékek

A magyar cég történetében kiemelten fontos szerepet tölt be a Flavin7 étrendkiegészítő termékcsalád, mely 1998 óta van forgalomban. 7 fajta gyümölcsöt tartalmaz: vörösszőlő, szeder, fekete cseresznye, feketeribizli, bodza, kökény és szilva.
A
Flavin77 termékcsalád 77 fajta gyümölcs és gyógynövény flavonoid koncentrátuma, mely ennek köszönhetően fokozott hatóanyag tartalommal és antioxidáns hatással büszkélkedhet.  Ezek a termékek alapvető fontossággal bírnak az egészség megőrzése, illetve a kedvező élettani folyamatok aktiválásának folyamatában.
Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetébe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása. Kiemelkedő fontosságú termékek tehát az immunrendszer megerősítése kapcsán, a daganatos, szív és érrendszeri problémák megelőzése szempontjából, illetve orvosi kezelés kiegészítéseként is.

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Flavin7 Cyclo Cyto és Flavin77 Cyclo Cyto készítmények számos újítást tartalmaznak, melyek közül kiemelkedőek a hatóanyagok ionofór tulajdonságai. Ez azt jelenti, hogy a ciklizált flavonoidok képesek a sejtmembránon bejuttatni a cinket közvetlenül a sejtmagba.

P53 termékek - "a genom őre", ezen a ponton az örökítő anyag (DNS) épségének ellenőrzése történik. DNS-károsodás esetén a tumorszupresszor p53 fehérje átmenetileg leállítja a sejtciklust és DNS-javító mechanizmusokat aktiválja.
A P53 gén aktiválásának következtében:

1. DNS hiba észlelése
2. A sejtciklus szüneteltetése
3. A DNS javítás aktiválása
4. Hosszabb idő a DNS-javításra.
5. Javíthatatlan hiba esetén szabályozottan, apoptózissal elpusztítja a hibás sejtet.


A  további innovációnak számító ciodextrin biztosítja a hozzáadott polifenolok magas felszívódási kapacitását (5-200szoros). Az így megnövekedett bio hasznosulás eredményeként a flavonoidok

  •  gátolják a daganat növekedéséhez szükséges erek fejlődését,

  •  antioxidáns védik a DNS-t a mutagén szabadgyökökkal szember,

  •  képesek kiéhezttetni a rosszindulatú sejteket azáltal, hogy megzavarják az energiahéztartásukat.

Összességében elmondható, hogy hatékonyabb a DNS javítás és a daganatos sejtek elpusztítása.

Kolloid termékek
Crystal Silver étrendkiegészítő
nano méretű ezüst tartalmú víz, mely különlegesen értékes készítmény, sokan ezüstvíz vagy ezüstkolloid néven ismernek, keresnek. Az ezüst több mint 650-féle kórokozó elpusztítására képes kevesebb mint 6perc alatt. Használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert és növeli a vitalitást.
Crystal
Gold aranykolloid nano méretű arany trtalmú víz, mely javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát, az intellektust, a memóriát. Hasznos depresszió, félelem, csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, a félelem, javul az általános közérzete. Mind akut, mind krónikus ízületi gyulladás és degeneráció esetén mérsékli a gyulladással járó fájdalmat, javítja az ízület mozgásszabadságát. Hölgyek figyelem, arcra permetezve felfrissíti, gyönyörűvé teszi a fáradt bőr.

Olimpiq StemXCell
termékek
Felnőtt gerincvelői őssejtjeivel való természetes regenerációja szervezetének. Szervezetünkben másodpercenként 1 millió új sejt képződik, ezért az őssejtekre szervezetünkben állandóan szükség van. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint, az őssejtek rendelkeznek egyedül azzal a tulajdonsággal, hogy a szervezetünk bármely más (pl.: máj, vese, ideg, szívizom, stb.), azaz több mint 200 fajta sejtjévé képesek átalakulni. Mint az embrió ahogy kifejlődik és jól működő szervezetté válik a 9hónap során, úgy alakul át a gerincvelői őssejt és kap saját funkciót.
Olimpiq StemXCell SL cukorbetegek részsére kifejlesztett, speciálisan inzulin termelő sejtekké átalakuló őssejt szaporító étrendkiegészítő.

Flavitamin kapszulák
Természetes összetételű, gyümölcs, gyógynövény vitamin, azaz flavonoid hatóanyagú
, antioxidáns hatású étrendkiegészítők. Mesterséges anyagot nem tartalmazó készítmények. A szervezet egészséges működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványi anyagokra és nyomelemekre is szükség van, melyeket ezek a termékek szintén tartalmaznak.

Csíra kapszulák
Népgyógyászatban elfogadott tény, hogy csírában van az élet forrása. A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a növénynek szüksége van a kifejlődéséhez. A kicsírázott mag rendkívül tápláló és gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjékben, enzimekben. Fogyasztása leginkább nyersen ajánlott, önmagában kapszulaként bevéve, de kenyérre szórva, salátába keverve, joghurtba, kefirbe téve élvezeti értéke is kitűnő.  

Omega3 olaj
A problémát az okozza
, hogy étkezési kultúránkban az omega-3 és az omega-6 esszenciális zsírsavak aránya nem megfelelő! A megfelelő arány 1:3 lenne, de sajnos a magyar embereknél általánosan mért érrték az 1:15, sőt az 1:30 arány. Az omega-3 zsírsavak nagy része esszenciális zsírsav, ami azt jelenti, hogy a szervezet egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben tudja előállítani, ezért a napi szükséglet fedezéséhez nélkülözhetetlen a táplálék vagy étrend-kiegészítő termék útján történő bevitelük.

Flavonoid
Hatóanyagaink közül az egyik legfontosabb és egyben leggyakrabban felhasznált alapanyagok a flavonoidok. A flavonoidok a gyümölcsökben, gyógynövényekben található természetes hatóanyagok együttese. A flavonoidok verhetetlen erejű antioxidánsok, egészségre gyakorolt hatásuk kb. 50x erősebb, mint a mesterséges úton előállított vitamin társaiké.
A
termékek évek óta tartó töretlen sikerének záloga a kiváló minőség. Elfogyasztásuk után ezek az "egészség terminátorok" dolgoznak majd az Ön szervezetében, hogy legyűrjék a rengeteg környezeti, társadalmi ártalmat, amik mérgezik nap mint nap életét, szervezetét. Egészsége érdekében tartsa szem előtt a rendszeres testmozgás, nyers zöldségek, gyümölcsök fogyasztása, pihenés jelentőségét is. Javaslom a jógát vagy valamilyen sportot is amit jó kedvvel, örömmel végez.

Antioxidáns  
Az egészségtelen életmód beteggé tehet, hozzájárulhat megcsúfulásunkhoz, a gyorsabb öregedéshez is. Az oxidáció során szabadgyökök, vagyis szabadon álló, kihasználatlan kémiai kötéseket tartalmazó, instabil molekulák keletkeznek. A szabadgyökök azért veszélyesek, mert súlyos, sejtszintű változásokat okozhatnak, ezzel növelve bizonyos betegségek (például szív, érrendszeri problémák, daganatos elváltozások) kialakulásának veszélyét és gyengítik az immunrendszert.
Mit tehetünk ez ellen? A antioxidánsok olyan mikrotápanyagok - vitaminok és ásványi anyagok -, melyek ezeket a folyamatokat képesek hatástalanítani vagy lelassítani úgy, hogy a szabadon álló "gyökökhöz" kapcsolódva leállítják a túlzott mértékű oxidatív folyamatokat, mielőtt még szervezetünkben súlyos változásokat okoznának. Antioxidáns hatással büszkélkedhet vitamin, ásványi anyag és egyéb más vegyület is.

Flavin, Crystal gyümölcs, gyógynövény kivonat, csíra, kolloid étrend-kiegészítő, étrend-kiegészítőnek nem minősülő élelmiszer termék ára, rendelés, bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns koncentrátum hatása Vitamin kezelés, Flavin7 áruház
Gyógynövény termékek flavonoid, ásványi anyag és vitamin hatóanyag táblázata
Flavin, Crystal gyümölcs, gyógynövény kivonat, csíra, kolloid étrend-kiegészítő, étrend-kiegészítőnek nem minősülő élelmiszer termék ára, rendelés, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns koncentrátum hatása Flavin7 áruház
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz