Egészségesebben a gyógynövények erejével, a természet gyógyhatású kincsei

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékcsoportok, legfontosabb fogalmak, ismeretek

Életmentő Flavonoidok füzet
Tudományos ismeretek röviden a flavonoidok élettani hatásairól
600 Ft Kosárba!

Flavin, Flavin7, Flavin77 termékek
A magyar cég történetében kiemelten fontos szerepet tölt be a Flavin7 étrendkiegészítő termékcsalád, amely 1998 óta van forgalomba és 7 fajta gyümölcsöt tartalmaz: vörösszőlő, szeder, fekete cseresznye, feketeribizli, bodza, kökény és szilva. A Flavin77 termékcsalád 77 fajta gyümölcs és gyógynövény flavonoid koncentrátuma, mely ennek arányában fokozott antioxidáns hatással büszkélkedhet és az egészség megőrzése, illetve a kedvező élettani folyamatok aktiválásának okán is alapvető fontossággal bír.
A termékekben felhasznált flavonoidok főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatók meg. Rendszeres fogyasztásukkal csökkentheti a környezeti hatások által szervezetébe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejtjeit a károsodásoktól, biztosítva azok zavartalan működését. Kiemelkedő fontosságú a daganatos, szív és érrendszeri problémák megelőzése szempontjából, illetve orvosi kezelés kiegészítéseként is.

Kolloid termékek
Crystal Silver étrendkiegészítő
nano méretű ezüst tartalmú víz, mely különlegesen értékes készítmény, sokan ezüstvíz vagy ezüstkolloid néven ismernek, keresnek. Az ezüst több mint 650-féle kórokozó elpusztítására képes kevesebb mint 6perc alatt. Használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert és növeli a vitalitást.
Crystal Gold aranykolloid nano méretű arany trtalmú víz, mely javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát, az intellektust, a memóriát. Hasznos depresszió, félelem, csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, a félelem, javul az általános közérzete. Mind akut, mind krónikus ízületi gyulladás és degeneráció esetén mérsékli a gyulladással járó fájdalmat, javítja az ízület mozgásszabadságát. Hölgyek figyelem, arcra permetezve felfrissíti, gyönyörűvé teszi a fáradt bőr.

Olimpiq StemXCell
termékek
Felnőtt gerincvelői őssejtjeivel való természetes regenerációja szervezetének. Szervezetünkben másodpercenként 1 millió új sejt képződik, ezért az őssejtekre szervezetünkben állandóan szükség van. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint, az őssejtek rendelkeznek egyedül azzal a tulajdonsággal, hogy a szervezetünk bármely más (pl.: máj, vese, ideg, szívizom, stb.), azaz több mint 200 fajta sejtjévé képesek átalakulni. Mint az embrió ahogy kifejlődik és jól működő szervezetté válik a 9hónap során, úgy alakul át a gerincvelői őssejt és kap saját funkciót.
Olimpiq StemXCell SL cukorbetegek részsére kifejlesztett, speciálisan inzulin termelő sejtekké átalakuló őssejt szaporító étrendkiegészítő.

Flavitamin kapszulák
Természetes összetételű, gyümölcs, gyógynövény vitamin, azaz flavonoid hatóanyagú
, antioxidáns hatású étrendkiegészítők. Mesterséges anyagot nem tartalmazó készítmények. A szervezet egészséges működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványi anyagokra és nyomelemekre is szükség van, melyeket ezek a termékek szintén tartalmaznak.

Csíra kapszulák
Népgyógyászatban elfogadott tény, hogy csírában van az élet forrása. A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a növénynek szüksége van a kifejlődéséhez. A kicsírázott mag rendkívül tápláló és gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjékben, enzimekben. Fogyasztása leginkább nyersen ajánlott, önmagában kapszulaként bevéve, de kenyérre szórva, salátába keverve, joghurtba, kefirbe téve élvezeti értéke is kitűnő.  

Flavonoid
Hatóanyagaink közül az egyik legfontosabb és egyben leggyakrabban felhasznált alapanyagok a flavonoidok. A flavonoidok a gyümölcsökben, gyógynövényekben található természetes hatóanyagok együttese. A flavonoidok verhetetlen erejű antioxidánsok, egészségre gyakorolt hatásuk kb. 50x erősebb, mint a mesterséges úton előállított vitamin társaiké.
A
termékek évek óta tartó töretlen sikerének záloga a kiváló minőség. Elfogyasztásuk után ezek az "egészség terminátorok" dolgoznak majd az Ön szervezetében, hogy legyűrjék a rengeteg környezeti, társadalmi ártalmat, amik mérgezik nap mint nap életét, szervezetét. Egészsége érdekében tartsa szem előtt a rendszeres testmozgás, nyers zöldségek, gyümölcsök fogyasztása, pihenés jelentőségét is. Javaslom a jógát vagy valamilyen sportot is amit jó kedvvel, örömmel végez.

Antioxidáns  
Az egészségtelen életmód beteggé tehet, hozzájárulhat megcsúfulásunkhoz, a gyorsabb öregedéshez is. Az oxidáció során szabadgyökök, vagyis szabadon álló, kihasználatlan kémiai kötéseket tartalmazó, instabil molekulák keletkeznek. A szabadgyökök azért veszélyesek, mert súlyos, sejtszintű változásokat okozhatnak, ezzel növelve bizonyos betegségek (például szív, érrendszeri problémák, daganatos elváltozások) kialakulásának veszélyét és gyengítik az immunrendszert. Mit tehetünk ez ellen? A antioxidánsok olyan mikrotápanyagok - vitaminok és ásványi anyagok -, melyek ezeket a folyamatokat képesek hatástalanítani vagy lelassítani úgy, hogy a szabadon álló "gyökökhöz" kapcsolódva leállítják a túlzott mértékű oxidatív folyamatokat, mielőtt még szervezetünkben súlyos változásokat okoznának. Antioxidáns hatással büszkélkedhet vitamin, ásványi anyag és egyéb más vegyület is.

Flavin, Crystal gyümölcs, gyógynövény kivonat, csíra, kolloid étrend-kiegészítő, étrend-kiegészítőnek nem minősülő élelmiszer termék ára, rendelés, bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns koncentrátum hatása Vitamin kezelés, Flavin7 áruház
Gyógynövény termékek flavonoid, ásványi anyag és vitamin hatóanyag táblázata
Gyógynövény termékek flavonoid, ásványi anyag és vitamin hatóanyag táblázata
Flavin, Crystal gyümölcs, gyógynövény kivonat, csíra, kolloid étrend-kiegészítő, étrend-kiegészítőnek nem minősülő élelmiszer termék ára, rendelés, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns koncentrátum hatása Flavin7 áruház
Flavin7 és Crystal gyümölcs, gyógynövény flavonoid, antioxidáns termék - Vitamin kezeles, Flavin és Olimpiq stemxcell vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz google-site-verification=ajn5ZJAbsL_mV_mWEi0pNFWDSsWlp4Zfq2SP6pxBqp0