Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Magyar cég - kutató, orvos, hatóanyag szakértő csapat - törzsvásárlói kör

Az Ön által rendelt termékeket a magyarországi Slimbios Kft forgalmazza.
Adószám: 22695745241
Cégjegyzékszám: 01-09-283913
Postázási cím: 3300 Eger, Faiskola út 3/D.


Alapítója és a kutatások vezetője: Dr. Szabó Laszló

Dr SZABÓ LÁSZLÓ kutató, orvos, hatóanyag szakértő
Eredetileg tanári végzettséggel rendelkezve hatalmas kíváncsisággal kezdett hozzá különböző növényi hatóanyagok vizsgálatához.
Édesapja tizenöt évvel ezelőtti infarktusa és vérképzésének leállása indította el a gondolatot, hogy találjon és továbbfejlesszen egy olyan készítményt, amellyel segíthet a betegségén.
Ekkor gondolt arra, hogy a vörös gyümölcsök kivonatával talán támogatni lehetne a vérképzését és az érrendszerét. Elkezdte naponta itatni édesapját vörös gyümölcsök kivonatával. Egyre jobban lett, és idővel már az addig szokásos kezelésre sem volt szüksége. A flavonoidok közel másfél évtizedig szolgálták az egészségét, és hosszabbították meg az életét.
Így kezdett el foglalkozni a flavonoidokkal, azokkal a vegyületcsoportokkal, melyek nem csupán a vérképző szervekre jótékonyak, de rendkívül hatékonyak a daganat-megelőzés terén, és a már kialakult rákos folyamatok gátlásában is.
Kutatómunkájának köszönhetően barátságot kötött a flavonoidokkal, és ennek eredményeként létrehozta a flavonoidokkal foglalkozó cégét. Közben élelmiszer biztonsági diplomát szerzett. Számos konferencia, előadás és televíziós életmód műsor szakértői szereplése fűződik a nevéhez. Az évek során több megfigyelési programot, tanulmányt és állatkísérletet végeztetett a flavonoidokkal kapcsolatban, újabb és újabb eredményeket produkálva. Mindig a betegségek megelőzését és az egészség megőrzését tartotta szem előtt. Mára az egyik legszélesebb spektrumú komplex flavonoid készítmény feltalálója, ezen kívül több száz készítmény létrehozója.

"Semmihez sem hasonlítható örömöt okoz, ha flavonoidoktól gyógyult
emberek köszönnek rám az utcán!"

Facebook csoport, ahol a napi akciókat mutatjuk:  
Egészségesebben a gyógynövények erejével


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz