Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj ♥️ torokfájás, gyulladás, csípések, kiütések ♥️

Omega3, CBD
Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj torokfájás, hangszál gyulladás, fülfertőzés, csípések, kiütések, szájüregi fertőzéssek, emésztés, izületi betegségek megelőzése, egészség megőrzése

Oreganol Omega3 olaj 20 ml
Oregano olaj és Omega3 zsírsavak pótlása az egészséges szívműködésért és megfelelően karbantartott idegrendszerért

Összetevők: Omega-3 halolaj, AquaCelle GP1 (kókusz olaj, oliva olaj, citrus olaj, poliglicerol-poliricinolát, zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitin, E-vitamin), oregáno (szurokfű) olaj.

Felhasználási javaslat: Külsőleg: 5-10, max. 20 csepp/nap, többször is alkalmazható az érintett területen.
Belsőleg: Fertőzések kezelésére
2-5 csepp/ 3-5 alkalommal. Megelőzésképpen 1-3 csepp/nap.
Cseppentse az Oreganol-t egy pohár vízbe, majd gargalizáljon vele és utána igya meg. Keverheti el gyümölcslébe, tejbe is!  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Hatóanyag arány:  Omega-3 halolaj: Oreganol olaj 4:1 arány

Vásárlás:

 
Oreganol-Omega3 olaj 20ml
4.300 Ft Kosárba!

Cimkék:

torokfájás,
hangszál gyulladás,
fülfertőzés,
csípések, kiütések,
szájüregi fertőzéssek,
emésztés,
izületek

forrás:  http://tudastar.net

Hasonló termékek:

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

SZUROKFŰ (OREGANO, ORIGANUM VULGARE) az ókorban is elismert gyógy- és fűszernövény. Ott a helye a gyógyszeres polcon!
"A szurokfűben található esszenciális olaj a legerősebb növényi eredetű antiszeptikus anyag, amit valaha is ismertek, 26-szor aktívabb, mint a (szintetikus) fenol." (W.H. Martindale).

A természetes fenol, amelyet karvakrol néven ismerünk. A szintetikus fenolokat, mint például a karbolsav, sebészeti eszközök sterilezésére használják a kórházakban, de a szurokfűben található karvakrol még ennél is többet tud: hatalmas erejű antiszeptikus szer!

Az oregánót vagy másik nevén szurokfüvet a hagyományos kínai orvoslásban és népgyógyászatban gyógynövényként használták, és használják ma is láz, hányás, hasmenés, sárgaság és a legkülönfélébb bőrbetegségek, sebek kezelésére. Emellett az egyik legnépszerűbb fűszernövényünk, hiszen ételeinknek utánozhatatlan ízt kölcsönöz.
Európában főleg emésztésserkentőnek, köhögések, megfázások, influenza és mellkasi fájdalmak esetén köptetőként, valamint ízületi gyulladások enyhítésére és a menstruáció serkentésére fogyasztották. Az emésztésre gyakorolt kedvező hatást az biztosítja, hogy a szurokfű nyugtatja az emésztőrendszer sima izmait, emiatt görcsoldó tulajdonsággal is rendelkezik. Emellett az emésztőrendszer egyes parazitáinak a megszüntetésére is alkalmas lehet. A szurokfű legaktívabb természetes hatóanyaga a karvakrol, amely elősegítheti a nyálkás váladékok felszakadását. Enyhítheti az orrmelléküreg- és a tüdőgyulladás kellemetlen tüneteit, eltüntetheti a szemölcsöket. Az Oreganol a szurokfű olaja mellett tartalmazza még a kendermag olaját, ami közismerten gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban. A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telített zsírsavakkal és többszörösen telített zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Gyógyászati felhasználása:

 • Idegerősítő, fejfájás elleni, nyugtató hatású, fájdalomcsillapító.

 • Már az ókortól köhögéscsillapító szerként is ismert volt.

 • A szurokfűolajjal óvták meg az ételeket a mikrobás fertőzésektől.

 • A szurokfűolaj erős antioxidáns.

 • Legfontosabb hatóanyagai: Rendkívül erős hatású természetes antiszeptikus anyagok!


Karvakrol (természetes karbolsav), amely gátolja a baktériumok, gombák, vírusok szaporodását.
Timol (természetes monoterpén karbolsav), amely fertőtlenítő hatású, elsősorban a gombák szaporodását gátolja.

Kísérletek:
Penészgombákat és Staphylococcus baktériumokat kezeltek esszenciális olajokkal, illetve antibiotikumokkal.
A vizsgálati eredmények drámaiak voltak. Minden esetben az esszenciális olajok sokkal hatékonyabbnak bizonyultak a kórokozó mikroorganizmusok elpusztításában, mint az antibiotikumok. Ez az aromás esszencia (szurokfű) majdnem mindig a vezető helyen áll. A legaktívabb olajok között a szurokfű a legkiválóbb a legkiválóbbak között.

Oreganol belsőleg :

 • Megfázás és influenza.

 • Erősíti az immunrendszert.

 • Segít csökkenteni a megfázás és az influenza különböző fajtáinak tüneteit, csökkenti a (nyálkahártyák) vérbőségét/duzzadtságát, az izomfájdalmat, a lázat és a fejfájást.

 • Torokfájás, légcsőhurut, tüdőgyulladás.

 • Csökkenteni a gyulladást és a fájdalmat, mind a bakteriális, vírusos, gombás fertőzéseket is segít leküzdeni.

 • Köhögéscsillapító tulajdonságú.

 • Ínyfertőzések és fogfájás.

 • Emésztési problémák.


Oreganol külsőleg:

 • Láb- és körömgombásodás.

 • Candida.

 • Ízületi fájdalmak és gyulladások.

 • Hajkorpásodás és bőrviszketés, aknék.

 • Rovarcsípések, horzsolások.

 • Fülfertőzések.Magas karvakrol tartalmú: 75%. Bizonyítottan tiszta, természetes alapanyagból, mentes az adalékanyagoktól és a vegyszerektől.

P
robléma, hogy étkezési kultúránkban az omega-3 és az omega-6 esszenciális zsírsavak aránya nem megfelelő! A megfelelő arány 1:3 lenne, de sajnos az általános ehelyett az 1:15, sőt az 1:30 arány. Míg az omega-3 zsírsavak nagy mennyiségben halakban fordulnak elő, addig az omega-6, és omega-9 zsírsavak elsősorban növényekben (pl. kendermag, lenmag, dió) találhatjuk meg.

Az omega-3 olajról
Az omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak közé tartoznak. Három legfontosabb tagja az alfa-linolénsav (ALA), az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA).
Az omega-3 zsírsavak nagy része esszenciális zsírsav, ami azt jelenti, hogy a szervezet egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben tudja előállítani, ezért a napi szükséglet fedezéséhez nélkülözhetetlen a táplálék útján történő bevitelük. (A szervezetünk ALA zsírsavból képes előállítani EPA és DHA zsírsavakat, de csak korlátozott mértékben.)

A szív és az idegrendszer egészségéért

 • Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, valamint a normál vérnyomás illetve a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához.

 • Csökkentik a vér koleszterinszintjét, így ezzel együtt csökken az érelmeszesedés és szívinfarktus kialakulásának kockázata is.

 • Nagy szerepet játszik a gyulladások csökkentésében is, ami gyakran az autoimmun betegségek kísérője, valamint hatékonyan kezelik az ízületi gyulladásokat, a lupust és a bélgyulladásokat.

 • Elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez is, alacsony szintje depressziós tüneteket okozhat, valamint romló mentális teljesítménnyel járhat.


Az omega-3 hiány tünetei és következményei:

 • A szívbetegségek növekvő kockázata

 • Emésztési rendellenességek

 • Megemelkedett koleszterinszint

 • Ízületi gyulladások

 • Depresszió

 • Romló mentális teljesítmény

 • Lelassult gondolkodás, romló memória


Étkezési kultúránk rengeteg omega-6 zsírsavat fogyaszt, omega-3-at viszont alig, ez viszont az jelenti, hogy felborul az egyensúly, és az a krónikus betegségek melegágya.
 Ha növeljük az omega-3 esszenciális zsírsav bevitelét, akkor az egyensúly helyreáll, így csökken a króniukus betegségek gyakorisága is.

Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj torokfájás, hangszál gyulladás, fülfertőzés, csípések, kiütések, szájüregi fertőzéssek, emésztés, izületi betegségek megelőzése, egészség megőrzése
Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj torokfájás, hangszál gyulladás, fülfertőzés, csípések, kiütések, szájüregi fertőzéssek, emésztés, izületi betegségek megelőzése, egészség megőrzése


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj torokfájás, hangszál gyulladás, fülfertőzés, csípések, kiütések, szájüregi fertőzéssek, emésztés, izületi betegségek megelőzése, egészség megőrzése
Oreganol-Omega3 20 ml olaj gyógynövény és halolaj torokfájás, hangszál gyulladás, fülfertőzés, csípések, kiütések, szájüregi fertőzéssek, emésztés, izületi betegségek megelőzése, egészség megőrzése
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz