Flavin7 gyümölcs és gyógynövény termékek - Vitamin kezelés

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rendelés személyesen, termékjavaslatok, tanácsok a legjobb választásért, vásárlás

Tisztelt Vásárló! Kedves Hölgyem, Uram!

Ha a bőség zavarában nem  tudja eldönteni, Önnek melyik termék vagy termékek jelentik a legjobb választást, ha kiválasztotta a legmegfelelőbb terméket, termékeket, de tanácstalan, hogyan szedje, mekkora adagban és meddig fogyassza,
keressen személyesen a 06 70/684-1359 telefonszámon.
Sok éves tapasztalataimmal állok rendelkezésére:

Mikola Annamária


Mikola Annamária Flavin jelöljön be ismerősnek, írjon üzenetet, flavin7 termék fogyasztási javaslat

Jelöljön be facebook-on, ha kedvére való az oldal, hívja meg ismerőseit is!

Itt  segítséget kaphat az Önt érdeklő, egészségét érintő témában. Útbaigazítást kaphat konkrét termékekről ha erre van szüksége, javaslatokat kérhet konkrét probléma leghatékonyabb megelőzéséhez, regenerációjához. Értesülhet a forgalmazó cég hálózati akcióiról, melyeket mostantól a rajtam keresztül történő vásárlásainál Ön is élvezhet. Videókat nézhet a természetben található csodálatos hatóanyagok, vitaminok segítségével történő egészség megőrzésének, illetve helyreállításának kutatási eredményeiről, felhaszálói tapasztalatokról témáiban.
Nyílt csoport, itt megoszthatja fogyasztói tapasztalatait is, amikkel másoknak is támpontot adhatunk EGYÜTT EGY JOBB, GONDTALANABB ÉLETÉRT!

FB-CSOPORT név: Flavin

Köszönettel:  Mikola Annanamária

Cardio Flavin7 + 90db étrend-kiegészítő kapszula, Cardio Flavin7 + Super Pulse 100db kapszula étrend-kiegészítő bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház szív és érrendszeri betegségek megelőzése, egészségmegőrzés

Elrágódtam azon, írjak-e magamról. Sok érv ellene szól, mégis ami miatt írok magamról, az a hitelességem oka.
Középkorú, dolgozó nő, anya, feleség vagyok. Megyek reggel és este munkahelyre, iskolába, sportiskolába, boltba, éppen, mint Ön. Kapcsolatban vagyok jó és kevébé kellemes emberekkel a mindennapjaim során és vannak örömök és gondok is minden nap az életemben, pont mint Önnek.
Éppen úgy élek, mint az átlagos magyar állampolgár, aki munkából tisztességesen él és túlél. Vagy mégsem?!

Amit látok magam körül, az egészen eltér az én és a családom példájától. Körülöttem mindenki fáradt, tele van panasszal, fáj és sajog minden tagja. Azt mondták nekem a kolleganőim a 20-as éveimben, majd 30 fölött elkezd fájni , 40 fölött annak örülsz, ha éppen nem fáj, de ahhoz nagyon jó gyógyszer kell ám!

10 éve hallottam először a flavonoidokról és a Flavin termék-családról. Nem érdekelt igazán, nem is hittem a növények élő vitaminjaiban, de koraszülött és állandóan betegeskedő kisbabám miatt jobb ötlet hiányában kipróbáltam először a Flavin77 szirupot, aztán az ezüstkolloidot, aztán egyre több és több terméket. Végül rajongója lettem, majd eldöntöttem, hogy akinek hozzám hasonlóan szüksége van ezekre a termékekre, azok számára segíteni fogok hozzájutni. Az elhatározásom sok-sok éves gyógynövény-hatóanyag témakörű önképzés, Flavin-céges képzések tudásanyagának nyomon követése és elsajátítása, illetve egyre szélesedő termék-tapasztalatom követte.

Manapság már a 40-es éveim második felében járok és nem fáj semmim! Se derékfájás, se migrén, se izületi gyulladás. Se epekő, se vesekő, nincs mióma, sem daganat. Egyáltalán nem szedek semmiféle gyógyszert és remekül érzem magam. Mióta megismert a férjem, fél évre rá neki is elmúlt mindenféle egészségügyi problémája. Vesekő elhajtva, öröklött visszér műtét után nem újult ki. A mostanra már tinédzser gyermekem is alig-alig ismeri az orvost. A 70-es évei felé közelítő Flavin-barátnőmmel sokat nevetünk azon, hogy nem tud rávenni, menjek vele minden nap a futópályára meditatív kocogásra, mert egyszerűen lusta vagyok. Nekem jobban fekszik a jóga. Miközben írom, jókat nevetgélek, élvezem az egészségem. Ez mind valós eredmény, ami körbenézve az érintett korosztályok példáján csodaszámba menőnek mondható.

Ennyit magamról és most Ön jön!
Várom levelét sok szeretettel, jó és egyre jobb egészséget kívánva!

Mikola Annamária

Flavin7 és Crystal gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid, bioantioxidáns termék - Vitamin kezeles, Flavin és Olimpiq stemxcell vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz