Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hair Turbo étrendkiegészítő kapszula ♥️ egészséges, dús haj ♥️

Gyógynövény kapszulák
Hair Turbo kapszula 60db étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága az egészséges, dús hajért, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Hair Turbo kapszula 60db
gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék

Összetevők
:
gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek.

Főbb hatóanyagok: Keratin, Alfa-liponsav, C-vitamin, Koenzim Q10, Kataláz enzim


Felhasználási javaslat:
2x1 kapszula/nap

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
2 kapszula

Keratin:               500 mg
Alfa liponsav:
      100 mg
Catalase (Kataláz) enzim: 31,25 mg
Q10:
                  100 mg
A-vitamin:
          1 mg
B3-vitamin:
         10 mg
B5-vitamin:
         8 mg
B6-vitamin:
        4 mg
B12-vitamin:
      0,06 mg
Biotin:
                1 mg
Folsav:
              0,4 mg
C-vitamin:
         100 mg
D-vitamin:
         20 mg
E-vitamin:
         50 mg
Jód:
                 0,1 mg
Cink:
                10 mg
Flavin77 összetevők: 40 mg

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A tökéletes frizura ma már olyan, mint egy jól kiválasztott ruha: a személyiségünk része lett. Ám nem elég a hajunkkal csak akkor foglalkozni, ha egy fontos eseményre készülünk, a haj valódi szépsége a mindennapos ápolásban rejlik. De ne csak külsőleg ápolja haját, adja meg belsőleg is  minden nap azokat a hatóanyagokat, amelyek által haja hosszú időn keresztül egészséges lesz!

A termékben lévő hatóanyagokról:


Keratin
A keratin egy olyan protein, ami eredendően jelen van a hajszálakban. Sőt, az egyik legfontosabb alkotóeleme a hajnak, de a körömnek és a bőr külső rétegének is. A keratin elsődleges feladata a hámsejtek védelme a károsodásokkal szemben, és a haj jelentősen ki van ennek téve: festés, szárítás, vasalás, göndörítés.
Ha ezek közül csak egyet is rendszeresen alkalmazunk, akkor hajunk sokkal gyorsabban elvékonyodik, kiszárad, veszít a rugalmasságából és a fényéből is. A hajszálak 90 százaléka a keratin. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a haja már nem úgy csillog, mint régen, megváltozott a textúrája, töredezett és hullik is, akkor minden bizonnyal keratin veszteséggel áll szemben. Azon túl, hogy befolyásolja a haj rugalmasságát, erősségét más hatása is van a szervezetre. Tartalmaz glicint, ami befolyásolja a magasabb agyi funkciókat. Stabilizálja az agyi aktivitást, és részt vesz az idegrendszer védelmének folyamatában.

Alfa-liponsav
Az alfa-liponsav (röviden ALA) egy természetes, vitaminszerű vgyület, ami kis mennyiségben található meg az emberi szervezetben.
Kulcsfontosságú alkotóeleme a sejtek energiatermelő központjának (mitokondrium), valamint rendkívül hatékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Az ALA több okból is különlegesnek számít. Egyrészt rendkívül hatékony antioxidáns, szabad gyök megkötő képessége sokszorosa az egyéb, népszerű antioxidánsokénál (például C-, vagy E-vitamin). Másrészt kutatások kimutatták, hogy segít újrahasznosítani és regenerálni egyéb antioxidánsokat, például C-, és E-vitamint, a koenzim Q10-et. Az ALA a teljes idegrendszerben ki tudja fejteni a jótékony hatását, mindenhova eljut, beépül és hasznosul. Egyedülálló módon áthatol az úgynevezett vér-agy gáton és eléri az idegsejteket, vagyis odajut, ahol leginkább szükség van rá.

C-vitamin
A C-vitamin az egyik legfontosabb tápanyag az emberi szervezet számára.
A test nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell pótolni. Ezek miatt vált az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítővé. A test védekező képességének egyik legfontosabb láncszeme (hasonlóan a D-vitaminhoz), ugyanis erőteljes antioxidáns. Ez azt jelenti, hogy a sejtekben, pontosabban a mitokondriumokban az energia-felszabadító folyamat során szabad gyökök keletkeznek, ezek pedig az emberi test számára káros hatásúak. A C-vitamin ezeket a szabad gyököket semlegesíti.

Koenzim Q10
A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubikinonnak neveznek.
Elsőrendű antioxidáns tulajdonságú, amely valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen. Katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását. Megfigyelések alapján segít a falósejtek aktívabb hatékonyságának kialakulásában, gátolva ezáltal a daganat terjedését, ill. áttétek képződését. A Q10 fogyasztása elsősorban szív-, és érrendszeri betegségek esetén - pl. koszorúér betegségek, magas vérnyomás, stb. -, van jó hatással.
Illetve 40 éves kor elmúltával, amikor a szervezet is egyre kevesebbet termel!
A méregtelenítési folyamatok hatásfoka is nő, az öregedési folyamat lelassul, a sejtek élettartalma meghosszabodik.

Kataláz enzim

Az őszülés nem természetes folyamat, hanem több hatóanyag, többek között a kataláz enzim együttes hiánya. De miért őszülünk? A bradfordi egyetem tudósai feltérképezték az őszülés jelenségének biológiai-kémiai hátterét. Kísérleteik során arra jutottak, hogy az ember akkor kezd őszülni, és akkor kezd hullani a haja ha a szervezetében kritikus szint alá csökken a kataláz nevű enzim szintje. Ez az enzim a felelős a hajszálakban természetes úton felgyűlő hidrogén-peroxid lebontásáért. Ha nincs elég kataláz enzim, a hidrogén-peroxid nem tud lebomlani, és kifejti fehérítő hatását a hajszálakban.
A hidrogén-peroxid fontos része szervezetünknek, mivel nélküle semmilyen fiziológiai, biológiai vagy energiafolyamat sem tudna lezajlani. A kataláz enzim tartja kordában a hidrogén-peroxid szintet, melyet vízre és oxigénre bont le. A kataláz enzim hiánya esetén H2O2 (hidrogén-peroxid) túltermelődés alakul ki, melyet szervezetünk legérzékenyebb pontja mutat ki azonnal, hajszálak kifehéredésén.

A hidrogén-peroxid nem csak az őszülés és a haj szőkítés során lehet ismerős, mi magunk is termeljük teljesen normális életvitel mellett is. Az emberi szervezet öregedését elősegítő folyamat, mikor is bizonyos enzimek termelése elkezd csökkenni, majd bizonyos életkor elérését követően leáll a termelése. Sok ilyen anyag van, de talán az egyik legfontosabb öregedést gátló enzim a KATALÁZ enzim. A hidrogén-peroxid egy igen roncsoló anyag, igyekszünk – mi élőlények – minél hamarabb semlegesíteni: vizet és ártalmatlan oxigént csinálunk belőle. A kataláz enzim villámgyorsan képes nagyon sok hidrogén-peroxid molekulát hatástalanítani.

A készítmény megoldást kínál az őszüléssel szemben, ugyanis ez nem festék, ami csak elfedi a problémát és árt is hajnak, hanem egy belsőleg ható természetes enzim, amit már szervezetünk nem termel, ezáltal a hidrogén-peroxid nem bomlik le a hajhagymánk körül és a hajunk kifehéredik valamint sérülnek a sejtszövetek ami hajvesztést eredményez.

A kataláz enzim kizárólag belsőleg hasznosul! A kapszula szedésével nem csak a haj erősödik meg és nyeri vissza eredetei színét, hanem antioxidánsként is számos praktikus mellékhatással jár, ugyanis az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol és jelentősen javítja a közérzetet.

Vásárlás:

 
Hair Turbo 60db
27.000 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Hair Turbo kapszula 60db étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága az egészséges, dús hajért, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Hair Turbo kapszula 60db étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága az egészséges, dús hajért, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Hair Turbo kapszula 60db étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága az egészséges, dús hajért, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz