Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Flavin7 ZinQue Ionoforce étrendkiegészítő gyógynövény ital ♥️ citokinvihar megelőzése ♥️

Flavin, Flavin7 gyümölcs
Flavin7 ZinQue Ionoforce 5x100ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház

Flavin7 ZinQue Ionoforce ital 100ml
Flavin7 ZinQue Ionoforce ital 5x100ml
Jelentős hatása a vírusok sokszorosodásának megállítása, fertőzések szövődményeinek csökkentése, a kritikus citokinvihar megelőzése.


Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Flavin7 flavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), CD-Polidextrin, színezék: antocianidin (enocianin), cink-acetát (30%), Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), édesítőszer: Stevia (Steviol-glikozid).

Felhasználási javaslat: 10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 20-30 ml/nap. A hatékonyabb felszívódás érdekében a szájban, nyelv alatt tartandó, ameddig lehet!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.


Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben: 10 ml-ben

Össz polifenol:  800 mg        
Ebből:

- flavonoid   560 mg
- quercetin   20 mg

Cink:               7,5 mg *NRV 75%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, gyermekektől elzárva.

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Szájmaszk használatának jelentősége
Egyetlen tüsszentés során kb. 40.000 részecske szóródik robbanásszerűen a levegőbe, e részecskék közel 160 km/órás sebességgel haladnak. A vírusokat tartalmazó váladékcseppek nagy része a forrás 2 m-es körzetén belül néhány másodpercen belül leülepedik, azonban a kisebb részecskék ennél messzebbre is eljuthatnak, ahol több percig, sőt a légáramlatok miatt akár órákig is lebeghetnek.
Köhögésnél, vagy akár beszéd közben is szóródnak vírushordozó cseppek. Jelen ismereteink szerint a levegőben lebegő részecskék 3 órán át fertőzőképesek maradnak.
Ha a vírust tartalmazó csepp leülepedik a levegőből, a fertőzőképesség időtartama a felület anyagától függően változik ez általában 2-3 napot jelent. E szennyezett felületek érintésével, kézzel a szemhez vagy az orrhoz vihető a vírus.
Köztudott, hogy ezért kötelező a szájmaszk viselése.

Publikációk a témában:
A közegészségügy szempontjából, a 21. századot koronavírus világjárványok jellemezték: 2002-2003-ban a SARS-CoV vírus ami a SARS-ot okozta; 2012-ben pedig a MERS-CoV bukkant fel majd később pedig 2019-ben egy új béta-koronavírus törzs, név szerint a SARS-CoV–2, ami a példátlan COVID-19 kitörést okozta.
A mostani járványhelyzet alatt, az életmentő egészségügyi kihívásoknak és tudományos kutatásoknak az a célja hogy felfedjék az új kórokozó élet-ciklusának a biokémiáját (biochemistry) és evolúciójának genetikai alapjait, ami új megelőző és gyógyászati stratégiákhoz vezethet a SARS-CoV-2 ellen. Mint egy alternatíva vagy mint egy plusz gyógyászati/megelőző opció, különböző in silico és in vitro tanulmányok kimutatták, hogy kis természetes molekulák, amik a polifenol családba tartoznak, meg tudják /bolygatni/ zavarni a koronavírus behatolása és replikációja ciklusának többféle szakaszait. Megvizsgálták a kapacitását az ismert (pl. quercetin, baicalin, luteolin, hesperetin) és kevésbé ismert (pl. scutellarein, amentoflavone, papyriflavonol A) flavonoidoknak, és az antioxidáns és antimikrobiális funkciókkal rendelkező növényi szövetekben nagy mértékben jelen lévő másodlagos metabolitoknak, hogy képesek e arra hogy megakadályozzák a koronavírus fertőző ciklusában részt vevő fontos fehérjéket.

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7385538/


Kategóriateremtő innováció ionofor flavonoidokkal és ásványi anyagokkal!

  • Ionofor hatás: Az Ionoforce technológia használatával a cink antivirális elemként hasznosul, mivel könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes virális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a mukociliáris tisztulást.

  • Hatékony felszívódás: A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek. Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

  • Vírusellenes hatások: Egy kategóriateremtő technológiai innováció, mely segíti a szervezetünk védekezési folyamatait.


Néhány szóban a kvercetinről
A kvercetin biztonságos, természetes antioxidáns és gyulladásgátló polifenol vegyület, amely megtalálható különböző természetes forrásokban, beleértve a hagymát, a piros szőlőt, a mézet és a citrus gyümölcsöket. Megállapítást nyert, hogy a kvercetinnek megvan az a képessége, hogy kelátot képezzen a cink ionokkal és cink ionofórként hasson. Ezért a kvercetinnek antivirális hatása lehet sok RNS vírussal szemben. A kvercetinnek, amely egy gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható flavonoid, olyan egyedülálló biológiai tulajdonságai vannak, amelyek javíthatják a mentális/fizikai teljesítményt és csökkentik a fertőzés kockázatát. Ezek a tulajdonságok képezik a potenciálisan kedvező hatásoknak azt az állapotát, amelyek az általános egészséges állapottól és a betegségnek való ellenállásig terjednek; ide értendőek a rákellenes, gyulladásgátló, vírusellenes, antioxidáns és pszichostimuláns hatásaik, valamint az, hogy képesek meggátolni a lipid peroxidációt, a vérlemezke aggregációt és a kapilláris permeabilitást, valamint stimulálni a mitokondriális biogenezist.

Forrás: https://ichgcp.net/hu/clinical-trials-registry/NCT04468139


Tanulmányok:
Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által finanszírozott, 2007-ben közzétett kutatás azt bizonyította, hogy a kvercetin csökkenti a vírusos betegségek kockázatát. Ami a szélsőséges fizikai stressz következtében egyébként alááshatja az immunrendszer hatékonyságát és hajlamosabbá tehet a fertőzésekre.
Egy másik, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege, a DARPA által finanszírozott, 2008-ban közzétett tanulmányban azt írták, hogy a kvercetinnel kezelt állatokat nagy patogenitású H1N1 influenzavírussal fertőzték meg. A kezelési csoport szignifikánsan alacsonyabb morbiditással és mortalitással rendelkezett, mint a placeboval "kezelt” csoport. Más tanulmányok is megerősítették a kvercetin hatékonyságát a vírusok széles köre ellen. Felfedezése óta és a kapcsolódó laboratóriumi vizsgálatok során vitatott hírnevet szerzett, mivel először mutagénként, majd hatásos rákellenes vegyületként vált ismertté. A vörösborban lévő kvercetin az egyik legerősebb ismert tumorellenes anyag a rezveratrol mellett, amely közvetlenül a rosszindulatú sejtek osztódását, szaporodását gátolja. Ezt az apoptózis serkentésén keresztül fejti ki. A citokinvihar megelőzése a tüdőben. A különböző enzim-ek aktivitásának módosítása, gátlása. A resveratrol és kvercetin hatékonyan gátolja az orális, hámeredetű karcinómák növekedését és proliferációját. Az apigenin és kvercetin gátolja a melanoma növekedését. A kvercetin gátolja a P21-RAS-expressziót primer humán vastag- és végbél sejtvonalban.

Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33016666/


Cink:
A cink egy rendkívül fontos ásványi anyag: szerepet játszik a többi között a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben és a programozott sejthalál szabályozásában, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunológiai folyamatokban is.
Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet. Nem meglepő tehát, hogy spanyol kutatók arra a megállapításra jutottak: ez a fontos ásványi anyag arra is hatással lehet, hogyan birkózunk meg a koronavírus-fertőzéssel. A megfelelő cinkbevitel csökkenti a tüdőgyulladást okozó baktériumok szaporodási képességét, valamint csökkenti több légúti vírus, köztük a koronavírusok fertőzési és replikációs képességét. A cink képes lerövidíteni a betegségben töltött napok számát és enyhíteni a tünetek súlyosságát légúti fertőzések esetén. Hiányában az immunrendszer gyengül és nő a felső légúti vírusfertőzések kialakulásának lehetősége. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését. Fokozza az immunrendszer egyes sejtjeinek szaporodását.

Forrás: https://www.hazipatika.com/taplalkozas/taplalekkiegeszitok/cikkek/koronavirus_ez_az_asvanyi_anyag_segithet/20200925105547


A cink állapotának megváltozása jelentősen befolyásolja az immunválaszt, ami fokozott érzékenységet okoz a gyulladásos és fertőző betegségek iránt, beleértve a szerzett immunhiányos szindrómát, a kanyarót, a maláriát, a tuberkulózist és a tüdőgyulladást. A cink státusza összefügg a gyermekek és felnőttek légúti fertőzésének előfordulásával.
Kimutatták, hogy a cink jelentős hatást gyakorol a vírusfertőzésekre a vírusrészecskék belépésének modulációja, fúzió, replikáció, vírusfehérje-transzláció és számos vírus további felszabadulása révén, beleértve a légzőrendszer patológiájában részt vevőket is. Az intracelluláris Zn szint növelése a Zn ionoforok alkalmazásával jelentősen megváltoztatja a pikornavírus replikációját, amely a megfázás fő oka. A szisztematikus elemzés eredményei megerősítették a legalább 75 mg / nap Zn bevitel hatékonyságát a tüdőgyulladás tüneteinek időtartamának csökkentésében, de nem a súlyosságát, a válasz a felnőtteknél kifejezettebb, mint a gyermekeknél.

Forrás: https://surfaceyourrealself.com/2020/07/12/take-responsibility-for-your-one-precious-life-zinc/


Ionofor tulajdonság
A quercetin ionofor tulajdonsága révén képes a sejtmembránon átjuttatni a Cink-ionokat. Az ionoforce technológia használatával a cink antivirális elemként hasznosul, mivel könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes virális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a mukociliáris tisztulást.

Vásárlás:

 
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml
11.300 Ft Kosárba!
Flavin7 ZinQue Ionoforce 5x100 ml
43.900 Ft Kosárba!

Cimkék:

koronavírus,
Covid, védelem,
egészség megőrzése,
immunrendszer  

Hasonló termékek:

Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, citokinvihar megelőzése hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Koronavírus: ezek a citokinvihar tünetei
Az sem jó, ha az immunrendszer túltolja a védekezést. Nagyjából ezt jelenti a citokinvihar. Hogyan okozhat trombózist és mik a tünetei?
Kiderült, hogy a koronavírus fertőzöttek súlyos állapotát vagy halálát gyakran nem is maga a vírus illetve a tüdőgyulladás, hanem a citokinvihar okozza
. A citokinvihar az immunrendszer túl heves gyulladásos reakciója, ami szervi elégtelenséghez és végül a szervezet teljes összeomlásához vezethet.
A citokinek olyan molekulák, amelyek az immunsejtek közötti információátadást szolgálják. Normális esetben ezek szabályozzák az immunválasz erősségét egy kórokozó ellen. A citokinek hirtelen, nagy mennyiségben történő felszabadulása a citokinvihar.

Mi történik, ha kialakul a citokinvihar?

Ha valakinél citokinvihar alakul ki, akkor a szervezetében túl nagy mennyiségben termelődnek olyan fehérjék, amik gyulladásokat okoznak. Ilyenkor tehát már nem is a kórokozó károsítja a szerveket, hanem az a túl erős immunválasz, ami teljesen felemészti a test saját energiáit. Ahogy a fenti illusztráción is látszik, a Covid-19 az érrendszerre is rossz hatással lehet, méghozzá úgy, hogy ez az erős gyulladásos válasz megnöveli a vérrögképződés ezáltal a szívinfarktus és a trombózis kockázatát.

A citokinvihar tünetei közé tartozik:

  • a magas láz,

  • a gyulladás látható jelei (például bőrpír, duzzanat),

  • a súlyos fáradtságérzet

  • és a szédülés.

A kifejezés a 2020‑as koronavírus-járvány idejében vált a mindennapi beszéd tárgyává, amikor kiderült, hogy a fertőzöttek súlyos állapotát vagy halálát gyakran nem is maga a vírus illetve a tüdőgyulladás, hanem a citokinvihar okozza.

Hazánkban kezdődhetnek meg annak a magyar fejlesztésű terápiának a klinikai vizsgálatai, amellyel nagy eséllyel meg lehet akadályozni a koronavírus által kiváltott túlzott immunreakciót, a citokinvihart és a nyomában kialakuló súlyos szervkárosodásokat.

forrás: https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-ezek-a-citokinvihar-tunetei/lp1zbwq

Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, citokinvihar megelőzése hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, citokinvihar megelőzése hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 ZinQue Ionoforce 100 ml flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz