Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Flavin7 Alliin gyógynövény étrendkiegészítő kapszula ♥️ sejtek védelme, antioxidáns hatás ♥️

Flavin, Flavin7 gyümölcs
Flavin7 Alliin kapszula 30db Flavin7 Alliin kapszula 100db  kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés
Flavin7 Alliin kapszula 30db Flavin7 Alliin kapszula 100db  kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés

Flavin7 Alliin kapszula 30db
Flavin7 Alliin kapszula 100db
A fokhagyma és flavonoid! A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.

Összetevők:
fokhagyma kivonat (alliin 3%), flavonoid komplex

Felhasználási javaslat: 2 kapszula/nap Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula   

Garlic Extract Powder      300 mg  

Ebből: Allicin             9 mg

Össz polifenol                 16,6 mg +- 10%
Ebből:
- flavonoid           11,6 mg

    - rezveratrol         0,008 mg


Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Vásárlás:

 
Flavin7 Alliin 100db
17.500 Ft Kosárba!
Flavin7 Alliin kapszula 30db
6.200 Ft Kosárba!

Cimkék:

szív és érrendszer,
daganat,
kemoterápia
egészség megőrzése,
immunrendszer

forrás:  http://tudastar.net

Hasonló termékek:

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A fokhagyma örök háziszerként vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként van számontartva ősidők óta. A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.

Mik azok a Flavonoidok?

A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg.
A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

  • A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel.

  • Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét.

  • Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát.

  • Kromoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

  • Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet.

  • Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.

  • Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.


Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el.
Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

Mire jók a Flavonoidok?

  • A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását.

  • Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

  • A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést.

  • Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.


Alliin
- A fokhagyma legaktívabb hatóanyaga!
Az alliin erős antioxidáns hatással és hidroxil gyök tisztító tulajdonsággal rendelkezik, így a fokhagyma segítségével hatékonyan szembeszállhatunk a szabadgyökök károsító, roncsoló hatásaival szemben.
Kutatások igazolják azt is, hogy jótékonyan befolyásolja az immunválaszt a vérben. Az alliin daganatmegelőző tulajdonságát úgy fejti ki, hogy eközben elkerülhetjük a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenségeket, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégést.

Alliinból allicin a legerősebb hatóanyag!
A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinből a fokhagyma sejtsérülésének hatására az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően alliicin képződik.
A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsulnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni.

Tudta Ön?
A fokhagyma gyógyhatását több, mint 200 féle biológiailag agtív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja.
Biokémiailag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és antikarcinogén hatású allicin.
A fokhagymát régóta világszerte termesztik és alkalmazzák.A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.
Az egyiptomi piramisok építésekor a dolkozó munkások között fokhagymát, hagymát és retket osztogattak a fertőző betegségek megelőzésére. A római légiók általános egészségmegőrzésében jelentős szerepet játszott. A fokhagyma tehát, örök háziszerként vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként van számontartva ősidők óta.

A legújabb kutatási eredmények az alliin kemopreventív tulajdonságát igazolják!
Jelen tanulmány célja az volt, hogy összehasonlítsuk a fokhagyma porok kemopreventív hatékonyságait az aktív kéntartalmú vegyületek szintjei alapján. A 3 héten át tartó megfigyelés kezdetén a májrák kialakulásának szimulált előidézésére 10 injekciós elosztásban alfatoxin B1 (AFB1) (0,0025 mg/testtömegkilógramm) került beadásra egyedenként. A patkányok természetes étrendjéhez ezután 3 héten keresztül 5% különböző alliin tartalmú fokhagymaport adagoltunk. A megfigyeléses időszak végén a tanulmány rámutatott, hogy a fokhagymaport fogyasztó állatok esetében alacsonyabb volt a daganatos májsejtek megjelenésének aránya, valamint mértéke. Szignifikáns összefüggés figyelhető meg az eredmények sikerességében és a diétás étrendbe beépített fokhagymapor alliintartalmának növekedésében.
A daganatos elváltozások mértéke és az alliin tartalom fordított arányosságot mutatnak.

Az amerikai rákkutatók szakmai folyóiratának, a Journal of the National Cancer Institute-nak a hasábjain olyan tanulmányt publikáltak, amelyből kiderül, hogy azoknál az embereknél, akik több fokhagymát, hagymát (vagy az Allium családba tartozó más növényeket) fogyasztanak, a gyomorrák sokkal kisebb arányban fordul elő, mint az ezeket mellőző személyeknél.
Ismeretessé vált az is, hogy a fokhagyma fogyasztása csökkenti a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.

Flavin7 Alliin kapszula 30db Flavin7 Alliin kapszula 100db  kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés
Flavin7 Alliin 30db kapszula, Flavin7 Alliin 100db kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés
Flavin7 Alliin 30db kapszula, Flavin7 Alliin 100db kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Flavin7 Alliin 30db kapszula, Flavin7 Alliin 100db kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés
Flavin7 Alliin 30db kapszula, Flavin7 Alliin 100db kapszula étrendkiegészítő flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás immunrendszer erősítés, egészségmegőrzés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz