Flavin7 gyümölcs és gyógynövény termékek - Vitamin kezelés

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ezüstkolloid tartalmú öko háztartási fertőtlenítőszerek

Tisztálkodó szerek
Ezüstkolloid tartalmú öko háztartási fertőtlenítőszerek tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház

Silver Higiéniai tisztító koncentrátum 1l
ezüstkollloid tartalmú, antibakteriális hatású
háztartási fertőtlenítőszer

Összetevők: ezüstkolloid 1000 ppm (Ag colloid 1000 ppm), desztillált víz

Felhasználása: A termék koncentráltan vagy oldatként is használható. Oldatként használva a hígítást minden esetben közvetlenül a használat előtt készítse el. A kezelt felületet hagyja megszáradni.


Figyelmeztetés: Szembe ne kerüljön. Ha mégis, tiszta meleg vízzel alaposan öblítse ki!

A termék hatóanyagai az alábbiakban lehetnek a segítségére, hasznára:

Antibakteriális hatásúak az új ezüst nanorészecskék - Crystal Silver
Az International Journal of Nanoparticles folyóiratban megjelent egyik tanulmány bemutatja, milyen hatásosan pusztítják el a baktériumokat az elektronsugárral ezüst-nitrát oldatból létrehozott nanorészecskék. A részecskék még azok ellen a Gram-negatív fajok ellen is hatásosak, amelyeket a hagyományos antibakteriális szerek nem pusztítanak el.

Futócipőnket, zoknijainkat, sőt még számítógépünk billentyűzetét is impregnálhatjuk olyan ezüst nanorészecskékkel, amelyek elpusztítják a baktériumokat, illatuk kellemes és meggátolja a kórokozók terjedését. Rani Pattabi, az indiai Mangalore University kutatója munkatársaival felfedezte, hogy a nanorészecskék nemcsak a Gram-pozitív rezisztens Staphylococcus aureus és Streptococcus pneumoniae törzseket pusztítják el, de hatékonyak az olyan Gram-negatív fajok ellen is, mint az Escherichia coli vagy a Pseudomonas aeruginosa.

A hagyományos antibiotikumok ellen mind gyakoribbá válik a rezisztencia, ez pedig súlyos fenyegetést jelent az ember egészségére. A vegyészek nagy erőkkel dolgoznak olyan szerek kifejlesztésén, amelyek képesek elpusztítani például az MRSA (meticillin rezisztens Staphylococcus aureus) vagy az E. coli O157 törzseket. A környezetre ártalmatlan és költséghatékony antibakteriális szerek segíthetnek meggátolni, hogy ezek a baktériumok a számítógép billentyűzete, a telefonok és más eszközök útján terjedjenek.

Az ezüstről ősidők óta tudjuk, hogy antibakteriális hatású, azonban jelentősége a modern korban a rezisztencia terjedése miatt megnőhet. A kutatók azzal kísérleteznek, hogy különböző sugarak segítségével bontsák az ezüstöt, az így létrejött ezüstionok összecsapzódva nanorészecskékké alakulnak. Ez a technológia szükségtelenné teszi a káros szerek használatát és segítségével adott méretű részecskék állíthatók elő, mivel a méret meghatározza tulajdonságaikat.

Pattabi és munkatársai elektronnyalábok segítségével állították elő a nanorészecskéket biokompatibilis polivinil-alkoholban oldott ezüst-nitrátból. Az előzetes vizsgálatok szerint az így létrehozott ezüst nanorészecskék rendkívül hatékonyak a S. aureus, az E. coli és a P. aeruginosa ellen.

Forrás: http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/

Rendelje meg az Önnek leginkább megfelelő terméket:

Kedvenc oldalam Vitamin kezelés, Flavin7 gyógynövény termék áruház
Silver Higiéniai tisztító koncentrátum 1000ml
2.900 Ft Kosárba!

Cimkék:

antibakteriális,
vírusellenes,
egészség megőrzése,
immunrendszer,
allergia, autoimmun,
gyulladás, fekély,
bőr, herpesz,
baktérium, gomba, fertőzés
 

Hasonló termékek:

Ezüstkolloid tartalmú öko háztartási fertőtlenítőszerek tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház
Ezüstkolloid tartalmú öko háztartási fertőtlenítőszerek tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház
Flavin7 és Crystal gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid, bioantioxidáns termék - Vitamin kezeles, Flavin és Olimpiq stemxcell vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz