Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Extra Recovery étrendkiegészítő kapszula ♥️ izomzat regeneráció, vitalitás ♥️

Crystal Complex
Extra Recovery kapszula 60db étrendkiegészítő kapszula regeneráció, vitalitás, teljesítmény fokozó flavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Extra Recovery kapszula 60db
Extra vitalitás és extra teljesítményt követő regeneráció! Komplex gyógynövény és aminósav hatóanyagú étrendkiegészítő termék a csontrendszer, az izomzat, az idegrendszer és az immunrendszer védelméért a tudomány új hatóanyagaival.

Összetevők:
L-leucin, Mineral Complex Pure Crystal 120TM ( klorid, magnézium, szulfát, nátrium, kálium, bór, kalcium ), C-vitamin (aszkorbinsav), kondroitin-szulfát, L-izoleucin, L-valin, L-glutamin, 77fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek (lsd a doboz oldalán), B8-vitamin (kolin), B3-vitamin (niacin), vas-szulfát, B5-vitamin (pantoténsav), színezék: titán-dioxid, B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol), B7-vitamin (biotin), B12-vitamin (cianokobalamin), metil-szulfonil-metán (MSM), glükozamin-szulfát, zselatin


Hatóanyagok 1 kapszulában:

Metil-szulfonil-metán (MSM) 125 mg
Glükozamin-szulfát
             75 mg
L-leucin
                             50 mg
C-vitamin
                          40 mg *NRV 50%
Kondroitin-szulfát
               27,9 mg
L-izoleucin
                         25 mg
L-valin
                               25 mg
L-glutamin
                         25 mg
B8-vitamin
                         16,5 mg
B3-vitamin
                         8 mg *NRV 50%
Vas
                                   7,75 mg *NRV 55%
B5-vitamin
                         3 mg *NRV 50%
B2-vitamin
                         0,7 mg *NRV 50%
B6-vitamin
                         0,7 mg *NRV 50%
B1-vitamin
                         0,55 mg *NRV 50%
B9-vitamin
                         0,1 mg *NRV 50%
D3-vitamin
                         25 μg *NRV 500%
B7-vitamin                          25 μg *NRV 50%
B12-vitamin
                       1,25 μg *NRV 50%

*NRV a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.


Felhasználási javaslat: 1db/nap, max 2 kapszula /nap Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Vásárlás:

 
Extra Recovery kapszula 60db
9.400 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Extra Recovery kapszula 60db étrendkiegészítő kapszula regeneráció, vitalitás, teljesítmény fokozó flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Extra hatás az extra teljesítményt követő regenerációhoz, a csontrendszer, az izomzat, az idegrendszer és az immunrendszer védelméért.

Glükozamin-szulfát:
Szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és gyulladást csökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Ezt többek között egy hazai vizsgálat is igazolta, melybe 163 térdartrózisos beteget vontak be. Akik glükózamin-szulfát-kezelésben részesültek, azoknál néhány hónap után lényegesen enyhült a fájdalom, mellékhatás pedig nem lépett fel. A terápiás kezelés során tapasztalható a kórfolyamat klinikai tüneteinek mérséklődése, a károsodott porcállomány fokozatos regenerálódás a és újraképződése.

Kondroitin-szulfát:
Az elmúlt években számos vizsgálatot végeztek a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát terápia hatékonyságának megítélésére, illetve számos az eddigi eredményeket összegző tanulmány látott napvilágot ebben a témában. Ezeknek a nagy betegcsoportot felölelő vizsgálatoknak az eredménye egyértelműen azt mutatta, hogy mind a glükozamin, mind a kondroitin-szulfát, illetve a kettő kombinációja hatékony szer az ízületi kopás kezelésében. Az eddigi elvégzett nagy betegszámú vizsgálatok alapján továbbá úgy tűnik, hogy az enyhe és középsúlyos ízületi kopások esetén a tüneteket a korábbi gyulladásgátlókkal hasonló mértékben csökkentik a glükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmények.
Érdemes mellette olyan anyagokat fogyasztani, amik segítik a csontrendszerünk anyagcseréjét.
Ez azért is fontos, mert a porcok és csontok nem tartalmaznak ereket, ezáltal nehezebben jutnak el beléjük a megfelelő tápanyagok. Ilyen például a Kondroitin-szulfát, mely önmagában is javítja a porcok és csontok anyagcseréjét, de egészséges testmozgással kombinálva növelhetjük a hatását.

Metil-szulfonil-metán (MSM):
Az MSM előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be, ezzel lehetővé válik a toxinok ki-és a tápanyagok beáramlása. Ha a sejtek egyensúlyban vannak tartva, akkor az ízületekben és izmokban gyulladást okozó toxinok képződése megelőzhető. Ennek köszönhető, hogy az MSM a gyulladások és fájdalmak okát szünteti meg, ahelyett hogy csak a tüneteket kezelné. A kutatási eredmények szerint az MSM lehet a leghatásosabb recept nélkül kapható gyulladáscsökkentő.

Az aminosavak izomzatunk építőkövei!
Az aminosavak a fehérje emésztés végtermékei, saját fehérjéink építőkövei.
A felszívódó aminosavak részben egymásba átalakulnak, illetve fehérjévé (vérplazma albuminja) alakulnak a májban. A májon túljutott aminosavak jelentős részét az izomsejtek használják fel fehérjéik felépítéséhez. Fehérjében gazdag élelmiszerek fogyasztásakor a szervezetünkbe kerülő fehérjék aminosavakra bomlanak és a véráramba jutnak.

BCAA komplex (L-leucin, L-izoleucin, L-valin):
Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három eszenciális aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35%-át. A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vehetnek az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában. Alapvető fontosságú (esszenciális) aminosavaknak nevezzük azokat az aminosavakat, amelyeket az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.
Az emberi szervezet számára 9 aminosav esszenciális.

L-Glutamin:
Az izomszöveteink építéséhez leginkább szükséges aminosav. Jelentős a szerepe a fehérje szintézisben és az izom regenerációjában, de nem csak az izomszövet hasznosítja, hanem az immunrendszer és az emésztő rendszer is erősödhet használatától. Az alacsony L-Glutamine szint az izomszövetek lebontásához vezethet, ezzel viszont csökkenhet az izomzat mérete és teljesítőképessége. Izomszövetek építése. Izmok regenerálása. Immunrendszer erősítése.

B-vitamin komplex:
 

 • Vörösvérsejt termelődés.

 • Vas felhasználás.

 • Optimális idegi működés.

 • Fehérje, szénhidrát és zsíranyagcsere.

 • B1-vitamin (Tiamin): A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében. Segít a fáradtság elviselésében.

 • B2-vitamin (Riboflavin): A szervezetünkben a tápanyag molekulák végoxidációjában játszik szerepet, így felelős a szervezet energiaellátásáért zsírokból, fehérjékből és szénhidrátokból.

 • B3-vitamin (Niacin): Részt vesz a szénhidrátok és a zsírok lebontásában és felépítésében, ezáltal az energiatermelésben. Nélkülözhetetlen az idegrendszer normális működéséhez.

 • B5-vitamin (Pantoténsav): Hozzásegítheti a szervezetet ahhoz, hogy a fehérjékből, zsírokból és szénhidrátokból energiát nyerjen. Segítheti a porcanyagcserét.

 • B6-vitamin (Piridoxin): Fontos szerepet a vörösvérsejtek képzésében, az emésztésben, a zsír- és fehérje-felhasználásban kap. Ingerületátvivő anyag az idegrendszerben.

 • B7-vitamin (Biotin): Számos olyan enzim alkotórésze, amely szerepet játszik a fehérje-, a szénhidrát- és a zsíranyagcserében.

 • B8-vitamin (Kolin): Szükséges minden olyan hormonális szabályzáshoz, mely a zsírbontást irányítja. A zsírt kicsiny, könnyen kezelhető csomagocskákká alakítja, így könnyebben szállíthatóvá és hasznosíthatóvá teszi.

 • B9-vitamin (Folsav): Részt vesz a vörösvérsejtek képzésében, javítja a vasfelszívódás hatásfokát. Az aminosavak anyagcseréjében az érelmeszesedés megakadályozásában és az idegingerületek továbbítéséban van szerepe. Zsírbontó anyag.

 • B12-vitamin (Cianokobalamin): Szabályozza a vörösvérsejt termelődést és a vas felhasználást.  Részt vesz a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcserében így az izmokban fokozza az energiaellátást. Az idegsejteket védelmezi, és segíti az ingerület átvitelt.


C-vitamin:
- A C-vitamin vagy más néven aszkorbinsav az egyik legismertebb esszenciális vitamin, amit a szervezetünk nem képes előállítani, viszont működéséhez elengedhetetlen.
- Immunerősítő hatása és egyben antioxidáns sejtvédő hatása Szent-Györgyi Albert óta jól ismert.
Hiánya komoly betegségek kialakulásához vezethet.
- A bőr kiszáradása, emésztési zavarok, fogínysorvadás (fogínyvérzés) következtében meglazult fogak.
- Hosszabb időn (éveken, évtizedeken),  keresztül fennálló C-vitamin hiány esetén rendkívüli mértékben megemelkednek a szív- és érrendszeri kockázatok vagy a rák kialakulásának veszélyei.
- Antioxidáns hatásánál fogva az oxidatív stressznek kitett sejteket védelmezheti.
- Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a meghűléses) betegségekkel szemben.
- Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését.
- Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet.
- Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolóknak, növelniük kell a bevitelét.

D-vitamin (Kalciferol):
A napfény az élet alapfeltétele, nem meglepő, hogy napfény által termelt D-vitamin az egyik legalapvetőbb, legtöbb szervre ható építőeleme az emberi szervezetnek, amely hatással van nemcsak a csontok és az idegrendszer fejlődésére, de az immunrendszer működésére is.
- A D-vitamin zsíroldékony vitamin, másik neve a kalciferol.
- Ez a vitamin is képződhet előanyagaiból a szervezetben, méghozzá ultraibolya sugárzás hatására.
- Kétféle D-vitamin különböztetünk meg: a D2 és a D3 vitamint.
- A D3-vitamin sokkal aktívabb, mint a D2, és ez keletkezik a napsugárzás hatására a bőrben is.
Hatása:
- A kalcium háztartásért felelős.
- A kalcium és a foszfor felvételéhez és a csontokba való beépüléséhez szükséges, illetve gátolja azok kiválasztódását.
- A csontok egészséges fejlődéséhez, gyógyulásához és a csontritkulás megelőzéséhez szükséges.
- Ezen kívül hormonszerű hatást fejt ki a test szinte minden szövetében.

Vas:
- Oxigén és széndioxid szállításban tölt be kiemelkedő szerepet.
- Az oxigénnek az egyes sejtekhez történő, és a széndioxidnak az egyes sejtektől való szállításban segédkezik.

TM84 Elektrolit komplex: Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalom elektrolit formában, azaz a legkönnyebben hasznosítható formában.
Természetes izotóniás hatás.
Szerepük: Elektromos töltések közvetítése. Sejtek metabolizmusa. 84 ásványi anyag, nyomelem komplex! A Nagy Sóstóból nyert 84M nátriumszegény ásványi anyagok fogyasztásával a test hozzájut a táplálkozás során magunkhoz nem vett létfontosságú ásványi anyaghoz is.
Jótékony hatása:
- Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.
- Segíti a koncentrációt. Állóképesség, általános vitalitás javítása.
- Az ásványi anyagok nagy segítséget nyújtanak bármilyen tisztító kúránál.
- Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.
- Minden gyógynövény, vagy gyógynövény kombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása.
- Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül.
- Ízületi problémák esetén is kiváló segítséget nyújt.
- Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői.
- Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében.
- Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be.
- Hatására javulhat a haj, a bőr és a köröm minősége, szépsége.

Nátrium (Na): A nátrium stimulálja a folyadékfelszívódást, a folyadékháztartás egyensúlyát teremti meg. Fontos, hogy ne keletkezzen "zavar" az izomműködésben és ne "essen szét" a mozgás.
A nátrium, felelős a szomjúságérzet fenntartásáért, nem engedi, hogy megfeledkezzünk a folyadékpótlásról.


Kalcium (Ca):
A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója. Sejtanyagcserében vesz részt.

Magnézium (Mg):
A csontrendszer egyik alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

Kálium (K):
Részt vesz az ingerületi folyamatokban, így az ideg-, és izomműködésben.

Flavonoidok:
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. Védik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre.


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Extra Recovery kapszula 60db étrendkiegészítő kapszula regeneráció, vitalitás, teljesítmény fokozó flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Extra Recovery kapszula 60db étrendkiegészítő kapszula regeneráció, vitalitás, teljesítmény fokozó flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz