Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Double Zinc Exc+Inc 2doboz étrendkiegészítő kapszula ♥️ fertőzések ellen védelem ♥️

Vitamin termékek
Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Double Zinc Exc+Inc 2x30 db
egyedülálló készítmény két különböző összetevővel rendelkezik, így a cinket két különböző területen képes hasznosítani.

Double Zinc EXC összetevők: Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), élesztőkivonat (glükán tartalom 30%), cink-acetát (cink 30%), AHCC kivonat (glükán tartalom 50%), kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.
Double Zin
c INC összetevők: Flavin7 bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), Cink-acetát (cink 30%), kapszula zselatin, színezék: titán-dioxid.

Felhasználási javaslat: 1+1 kapszula/nap, az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Hatóanyag napi adagban:

 • EXC kapsz.:

flavonoid:               387,5 mg,
/ebből polifenol:      129,3 mg;
flavonoid:               90,52 mg;
rezveratrol:              0,124 mg/,
AHCC kivonat (50%) 100 mg,
élesztőextract (30%),
/ebből glükánok:      30,4 mg,
cink-acetát:             10,5 mg*

NRV: 105% (* NRV - a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.)

 • INC kapsz.:

flavonoid:         340 mg,
/ebből polifenol: 113,42 mg;
flavonoid:         79,42 mg;
quercetin:          39,2 mg;
rezveratrol:        0,108 mg,
cink:                 10,5 mg*

NRV: 105% (* NRV - a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.).


Tárolás: szoba-hőmérsékleten,
fénytől védett száraz helyen, gyermekektől elzárva.

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A cink egy rendkívül fontos ásványi anyag: szerepet játszik a többi között a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben és a programozott sejthalál szabályozásában, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunológiai folyamatokban is. Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet. Nem meglepő tehát, hogy a kutatók arra a megállapításra jutottak: ez a fontos ásványi anyag arra is hatással lehet, hogyan birkózunk meg a koronavírus-fertőzéssel.

A cinkről (és az ionofor hatásról)
A cink egyik legfontosabb szerepe a sejteket határoló hártyának, vagyis a sejtmembrán integritásának fenntartásában van. Cink nélkül a membrán sérülékennyé és a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik, amely a sejt életképességének nagymértékű csökkenését vonja maga után sejttípustól függetlenül. Mint a nyomelemek legnagyobb része, a cink is kiemelkedő szerepet tölt be a szervezetben lezajló enzimatikus folyamatok szabályozásában. Számos enzim működéséhez szükséges az un. aktív centrumok kialakításában, vagy a fehérjetermészetű enzimek térszerkezetének stabilizálásában. Ezen kívül a cink ugyanígy részt vesz a nukleinsavak (DNS, RNS) térszerkezetének helyes beállításában is.Szabályozza a hormonok szintézisének folyamatát, így közvetett úton befolyásolja a hormonrendszer megfelelő működését is.

Az egészséges spermiumok kialakulása szintén összefüggésben áll az optimális cink-szinthez. Egyrészt direkt módon befolyásolja a képződésüket, másrészt semlegesíti az olyan nehézfémek spermiumképződésre kifejtett esetleges káros hatását, mint az ólom és a kadmium. Emellett a cink ezen nehézfémek egyéb ártalmas hatásaitól is védi a szervezetet, vagyis általános méregtelenítő szerepe is van.

Cinkhiány esetén gyermekeknél lassú növekedés, krónikus hiány esetén fejlődésbeli elmaradás tapasztalható. A szükségesnél kisebb mennyiség bevitele csökkenti a fertőzésekkel szembeni ellenálló- képességet és gyakoribbá válnak a vírusos megbetegedések, a bőr szárazzá és repedezetté válik, ekcéma alakulhat ki, a haj és a köröm egészségtelen megjelenésű lesz, a hormonrendszer egyensúlya felborulhat és zavar támad a nemi funkciók terén is.

A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését. Fokozza az immunrendszer egyes sejtjeinek szaporodását.

A Zn2+(cink) ionról már régóta tudjuk, hogy gátolja a koronavírusok sokszorozódásához szükséges RNS-polimeráz enzim aktivitását laboratóriumi, azaz in vitro körülmények között (PMID: 21079686).

A quercetin nevű, növényi forrásból származó hatóanyag (melynek koronavírussal szembeni alkalmazhatósága szintén bizonyított) ionofor tulajdonsága révén képes a sejtmembránon átjuttatni a Cink-ionokat. Ennek azért van fontos szerepe, mert a SARS CoV-2 vírus sokszorozódásához szükséges enzim működését képes leállítani a sejtbe juttatott (ún. intracelluláris) cink. Eredményeként a vírus nem képes többszörözni önmagát!

A cink fogyasztása a fertőzés minden szakaszában jelentősen növelheti a túlélés esélyét, minimalizálhatja a fertőzés kritikus lefolyását, a sejtekbe juttatva gátolhatja a virionok* létrejöttét!
(* Virionok - A virion állapot a vírusoknak az az állapota, amikor nem mutatnak életjelenségeket, kikristályosíthatók, és hosszú ideig megmaradnak.)

Ajánlott napi beviteli mennyisége a NIH (National Institutes of Health) adatai szerint a 19 évnél idősebb lakosok esetében egységes: férfiak esetében 11 mg, nők esetében 8mg.

(További - szakmai - leírás az alábbi szövegre kattintva olvasható! Új ablakban nyílik meg!)
A cinkpótlás lehetséges hatása a COVID-19 patogenezisére


Ez az egyedülálló készítmény két különböző összetevővel rendelkezik, így a cinket két különböző területen képes hasznosítani.

 • Az EXC tégelyben esetében a cink sejt közötti (extracelluláris) állományba kerül majd hasznosulása révén az általános jótékony hatásai várhatóak (fentebb részletesen kifejtve). Továbbá tartalmaz még immunsejteket támogató AHCC-t is.

 • Az INC (intracelluláris) komponens esetében a cink antivirális elemként hasznosul, mivel a fenti leírásban részletezett módon a quercetin segítségével könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes antivirális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a mukociliáris tisztulást*.

(* = Mukociliáris tisztulás alatt a bronchiális légutak falát borító nyákréteg gége irányába történő mozgását, és ezáltal az ahhoz tapadt részecskék „kimosását” értjük)

A cinkpótlás szerepe:

 • csökkenti a vírus replikációját,

 • javítja a mukociliáris tisztulást,

 • erősíti a hám integritását,

 • segít megőrizni a vírusellenes immunitást,

 • csillapítja a hiper gyulladások kockázatát (citokin vihar),

 • támogatja az antioxidáns hatásokat, és ezáltal

 • csökkenti a tüdőkárosodást továbbá

 • minimalizálja a másodlagos fertőzéseket.

Vásárlás:

 
Double Zinc Exc-Inc 2x30db
3.980 Ft Kosárba!

Cimkék:

koronavírus,
Covid, védelem,
egészség megőrzése,
immunrendszer  

Hasonló termékek:

Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Zinc EXC-Inc 2x 30 db flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz