Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Double Protect 2doboz étrendkiegészítő kapszula ♥️ vírusok ellen védelem ♥️

Vitamin termékek
Double Protect 2x 30 db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, vírusok ellen védelem hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Double Protect 30 db kapszula x 2doboz
Speciális vitamin és ásványi anyag komplex a vírustámadások kivédéséhez, ionofor hatás** növeli a hatóanyagok felszívódását.

Összetevők: Magnézium-karbonát; cink-acetát; Sophia Japocina L. kivonat (Quercetin 98%); keserű narancs kivonat (Hesperidin 905); D3-vitamin (D3 100000 NE/g); réz II. szulfát; szinezék: titán-dioxid, NA-szelenit; zselatin kapszula

Felhasználási javaslat: 1+1 kapszula/nap,  max. 2+2 kapszula/nap. Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.


Hatóanyag napi adagban:    2 kapszula

Magnézium            375 mg    *NRV 100%
Quercetin
             50 mg
Hesperidin
            36 mg     *NRV 2000%
D3-vitamin
(100 000 NE/g) 4000 NE
Cink
                     20 mg    *NRV 200%
Réz
                       2 mg      *NRV 200%
Szelén
                  100 µg   *NRV 181,8%

*NRV: A felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.
**Ionofor hatás: Olyan, viszonylag kicsiny hidrofób/ hidrofil molekula, amely képes megkönnyíteni ionok átjutását lipid membránokon.

Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A Double Protect kapszula kettős hatású vitamin és ásványi anyag komplex. A cink, szelén, réz és a D-vitamin is hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A D-vitamin hasznosulásához elegendő magnéziumot is tartalmaz. A quercetin és a hesperidin ionofor hatóanyagként biztosítják a cink sejtekbe való bejutását.

A vírusokkal szembeni védelemben, az immunrendszer erősítésében kiemelhető szerepe van a C- és a D-vitaminnak!

Abban az esetben, ha az immunrendszerünk kellőképpen erős, kisebb eséllyel okoznak a vírusok súlyos fertőzéseket. Különösen fontos a szervezetet támadó vírusokkal szembeni védelemben a születésünk után kialakult immunitás. Azaz az immunrendszernek az a része, ami a szervezetbe került kórokozók ellen veszi fel a küzdelmet. Ismert azonban, hogy az immunitás az életkor előrehaladtával egyre inkább sérül, gyengül. Ezzel is magyarázható az, hogy a vírus okozta megbetegedés az idősebb korúakra nézve veszélyesebb.

Az immunrendszer funkcióinak a támogatásában, a vírusokkal szembeni védelem megerősítésében különféle mikrotápanyagok, köztük bizonyos vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek fontos szerepet kaphatnak.
A C-vitamin és a cink lényeges szerepet játszik az emberi szervezet kórokozóktól, köztük a légúti fertőzéseket okozó vírusoktól való védelmében.

Mi a quercetin?

A
quercetin egy úgynevezett flavonol, amely a polifenolokhoz tartozik. Ez az összetevő természetes módon megtalálható a növényekben, és így számos élelmiszerben. Különösen nagy mennyiségben van jelen a hagymában, de az almában, a sárgabarackban, a cseresznyében és a szőlőben is megtalálható, csak úgy mint bizonyos borokban és gyümölcslevekben, valamint a fekete- és zöld teában.
A kvercetin egy másodlagos növényi összetevő, és ennek az anyagnak köszönhetik a növények és a gyümölcsök sárga festékanyagukat.

Általában a
quercetin a zöldségek és gyümölcsök héjában található. A quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását. Meggátolja a hisztamin valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését. Ennek köszönhetően hatékony az artritisz, az izületi reuma valamint az artrózis kezelésében. Ugyanakkor a quercetin antioxidáns és védi a szervezetben felgyülemlett C vitamint is.

Kimutatták, hogy a quercetin-származékok széles spektrumú védelmet nyújtanak a vírusok széles köre ellen, ideértve a SARS-t is. A kanadai és a kínai kutatók jelenleg együttműködnek abban, hogy tanulmányozzák a quercetin hatékonyságát a COVID-19 fertőzés ellen.
A quercetin egy erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, ami hasznos lehet, mivel a súlyos COVID-19 fertőzés és az azt követő halál a citokinek viharaktivitásának köszönhető.
Noha nincs klinikai vizsgálat, amely kifejezetten a D-vitamint vizsgálná a koronavírus vonatkozásában, rengeteg adat áll rendelkezésre arról, hogy ez fontos vitamin az influenza és a felső légúti fertőzések megelőzésében, kezelésében.

Forrás: https://tudomanyplaza.hu/a-quercetin-kvercetin-es-a-d-vitamin-szovetsegesek-a-koronavirus-ellen/


Magnézium
szerepe:
A szervezetnek megfelelő ásványi anyag- és vitamin mennyiségre van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan működjön. A mindennapi rohanás, a sok megoldandó feladat állandó stresszforrást jelent, ami megviseli a testet és a lelket.

Izomgyengeség, izomrángások, szívritmus zavarok, depresszió, szorongás, álmatlanság - sokaknak ismerősek lehetnek a tünetek.
Az ok a magnéziumhiány is lehet, amelynek negatív jelei leginkább az izomműködésben jelentkezhetnek: az éjszakai lábikragörcsöket ennek köszönhetjük. Ugyanakkor nemcsak a vázizomzat, de a belső szervek és a vérerek falát alkotó sima izomzat működése is magnéziumfüggő. Van, akinél az idegrendszeri tünetek jelentkeznek erőteljesebben - feszültek, idegesek lesznek - másnál a testsúly növekedés, emésztési panaszok, mellfeszülés lép fel.
De olyan is akad, akinek megnő az étvágya, főleg az édességet kívánja.
A magnéziumhiány fokozza a szív vérellátását biztosító koszorúerek összehúzódását, s ez rontja a szív vérellátását: csökken a szívizomsejtek oxigénellátása, a szív munkája elégtelenné válik. Ez az ásványi anyag az, ami fontos szerepet játszik az ideg- és izomsejtek közötti ingerület-átvitelben is, ezért hiányában zavar keletkezik a szív ingerképző és -vezető rendszerének működésében, ami szívritmus zavart okoz.

Magnézium kedvező hatásai:
- az idegek és az izmok hatékony működésének alapfeltétele.
- segíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez.
- hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez.
- a flavonoidokkal (amelyek a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet) együtt a magnéziumnak nagy szerepe van a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében.

Cink
fontossága:
A cink egy rendkívül fontos ásványi anyag: szerepet játszik a többi között a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben és a programozott sejthalál szabályozásában, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunológiai folyamatokban is.
Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet. Nem meglepő tehát, hogy spanyol kutatók arra a megállapításra jutottak: ez a fontos ásványi anyag arra is hatással lehet, hogyan birkózunk meg a koronavírus-fertőzéssel. A megfelelő cinkbevitel csökkenti a tüdőgyulladást okozó baktériumok szaporodási képességét, valamint csökkenti több légúti vírus, köztük a koronavírusok fertőzési és replikációs képességét.

A cink képes lerövidíteni a betegségben töltött napok számát és enyhíteni a tünetek súlyosságát légúti fertőzések esetén.
Hiányában viszont az immunrendszer gyengül és nő a felső légúti vírusfertőzések kialakulásának lehetősége. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését.
Fokozza az immunrendszer egyes sejtjeinek szaporodását.

Forrás: https://www.hazipatika.com/taplalkozas/taplalekkiegeszitok/cikkek/koronavirus_ez_az_asvanyi_anyag_segithet/20200925105547


A cink állapotának megváltozása jelentősen befolyásolja az immunválaszt, ami fokozott érzékenységet okoz a gyulladásos és fertőző betegségek iránt, beleértve a szerzett immunhiányos szindrómát, a kanyarót, a maláriát, a tuberkulózist és a tüdőgyulladást. A cink
pótlás összefügg a gyermekek és felnőttek légúti fertőzésének előfordulásával. A szisztematikus elemzés eredményei megerősítették a legalább 75 mg / nap Zn bevitel hatékonyságát a tüdőgyulladás tüneteinek időtartamának csökkentésében, de nem a súlyosságát, a válasz a felnőtteknél kifejezettebb, mint a gyermekeknél.

Forrás: https://surfaceyourrealself.com/2020/07/12/take-responsibility-for-your-one-precious-life-zinc/


Hesperidin:
A hesperidin klasszikus világszerte sokáig használt, kiváló biztonsági profilú növényi
hatóanyag, amelyet antioxidánsként és gyulladáscsökkentőként alkalmaznak az ősi gyógymód követői. Képes blokkolni a koronavírust bejut a gazdasejtekbe ACE2 receptorokon keresztül, amelyek megakadályozhatják a fertőzést.
Vírusellenes aktivitása révén
igen hasznos segítség lehet a COVID-19 betegégben szenvedő számára.

Forrás: https://ichgcp.net/hu/clinical-trials-registry/NCT04452799  


Réz:
A legtöbb nehézfémnek antimikrobiális hatása van, azonban a réznek van egy szabad elektronja a külső elektronhéjon, amelynek köszönhetően kiváló vezetővé válik. Amint egy mikróba landol egy rézzel bevont felületen, azonnal ionok milliói kezdik őt bombázni, amelyek felsértik a sejtfalat vagy a vírus külső burkát és a bennük lévő fertőző RNS-eket, esetleg DNS-eket rendkívül gyorsan elpusztítják.
A koronavírus esetében szintén nehéz elképzelni, hogy ne lenne hatásos ellene a réz. Bár egyelőre még konkrét kutatások az effektivitással kapcsolatban nem készültek, több jel is arra mutat, hogy a különleges fém segítségünkre lehet a COVID-19 kórokozójával szemben folytatott harcban.

Forrás: https://liner.hu/a-rez-akar-a-koronavirussal-szemben-is-hatasos-lehet/


Szelén:
A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére, ezáltal a lipid természetű anyagok kémiai védelmével járul hozzá a sejtek határoló membránjának állagmegóvásához.
Az antioxidáns hatást annak révén közvetíti, hogy részt vesz a glutation-peroxidáz enzim szerkezetének felépítésében. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága, illetve számos, a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat intenzívebben zajlik szelén jelenlétében. Vírusos, bakteriális fertőzések kapcsán a szelénnek régebb óta ismert szerepe van, mind a megelőzés, mind pedig a gyógyítás vonatkozásában.

Forrás: webbeteg.hu

Vásárlás:

 
Double Protect 2x30 db
5.400 Ft Kosárba!

Cimkék:

vírusellenes hatás,
D-vitamin pótlás
egészség megőrzése,
immunrendszer,
ionofor hatás  

Hasonló termékek:

Double Protect 2x 30 db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, vírusok ellen védelem hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Protect 2x 30 db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, vírusok ellen védelem hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Protect kapszula 2x30 db kapszula flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház
Double Protect kapszula 2x30 db kapszula flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Double Protect 2x 30 db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, vírusok ellen védelem hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Double Protect kapszula 2x30 db kapszula flavonoid tulajdonsága, hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék áruház
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz