Flavin, Crystal, Olimpiq, Omega3, gyümölcs, gyógynövény, gyógygomba, vitamin, aminósav, enzim, flavonoid hatóanyag, ásványi anyag Crystal Complex vEnomin étrendkiegészítő kapszula ♥️ visszér, erek ♥️ - Egészségesebben a gyógynövények erejével Crystal Complex Enomin étrendkiegészítő kapszula - Vitamin kezelés, Flavin7 és Vita Crystal termék

Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Crystal Complex vEnomin étrendkiegészítő kapszula ♥️ visszér, erek ♥️

Crystal Complex
Crystal Complex Enomin 100db érendkiegészítő kapszula visszér probléma ellen, erek egészsége flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, vásárlás Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Crystal Complex Enomin kapszula 100 db
komplex bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék

Összetevők:
Keserű narancs kivonat (Diozmin), Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Keserű narancs kivonat (Hesperidin), Sophora Japonica L. kivonat (Rutin), zselatin (kapszula borítása).


Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
 3 kapszula 6 kapszula

Diozmin    810 mg    1620 mg
Hesperidin
135 mg     270 mg
Rutin
       142,5        285 mg

Összes polifenol:       3,33 mg    6,66 mg +- 10%
Ebből:
   - flavonoid   2,33 mg    4,66 mg


Felhasználási javaslat:
3x1 kapszula/nap, max. 3x2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A visszér gyulladás előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is. A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korábbi stádiumban kezdődik el a kezelés.

A visszér
problémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik és fáslik), gyógyszeres/étrend-kiegészítős, lokális kezelés, illetve a sebészeti beavatkozás. A jól megválasztott, komplex terápia által egyrészt csökkenthetők a fájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek és megakadályozható a betegség súlyosbodása.
Léteznek olyan bioflavonoidok, melyek közös jellemzőjük a vénás tónus fokozása, a mikroerek védelme.
Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyököket, vagy gátolják a vénás gyulladását, esetleg védik az érfalat.
A venoaktív
bioflavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb vénákig, illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak.
Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszér
probléma súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények (lábdagadás, bőrszövődmények) kialakulásának esélye.

Főbb összetevők:

  • Rutin: Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszerin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegség kockázatát.

  • Hesperidin: Ez a flavanon glikozid elsősorban citrusfélék héjában és rostjaiban található meg. A Rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását és gyulladáscsökkentő, anti-allergén, lipidcsökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén is alkalmazandó hatóanyag.

  • Diozmin: Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vénás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát. Kísérletes modellekben jótékonyan befolyásolja a leukocyták és az endothelsejtek közti kapcsolatot.

Vásárlás:

 
Crystal Complex Enomin 100db
12.100 Ft Kosárba!

Cimkék:

visszér, erek
mélyvéna,
hajszálerek,
lábdagadás,
gyulladás
regenerálódás

Hasonló termékek:

Crystal Complex Enomin 100db érendkiegészítő kapszula + Crystal Complex Venomin krém visszér probléma ellen, erek egészsége flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, vásárlás Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Crystal Complex Enomin 100db érendkiegészítő kapszula + Crystal Complex Venomin krém visszér probléma ellen, erek egészsége flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, vásárlás Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Crystal Complex Enomin 100db érendkiegészítő kapszula + Crystal Complex Venomin krém visszér probléma ellen, erek egészsége flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, vásárlás Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz