Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cansawin Kolefix 100db étrendkiegészítő kapszula ♥️ koleszterin ♥️

Crystal Complex
Cansawin Kolefix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Cansawin Kolefix kapszula 100 db
komplex flavonoid hatóanyagú, antioxidáns hatású étrendkiegészítő termék

Összetevők: Cannabis sativa őrlemény, lecitin, gránátalma, shiitake gomba, Ganoderma lucium, fokhagyma, lenmag, Flavin7 szárított gyümölcsök, lágyzselatin kapszula


Hatóanyag napi bevitelben:        2 kapszula

Kendermag                         200 mg
Shiitake gomba őrlemény
   100 mg
Pecsétviaszgomba őrlemény 100 mg
Gránátalma kivonat
            100 mg

- ellagic acid       40mg

Lecitin                               100 mg
Resveratrol 98%
                98 mg

Felhasználási javaslat: 2x1 db, max 2x2 kapszula /nap

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

A Kolefix készítménybe olyan összetevőket válogattunk, melyek egyenként is kiváló hatékonysággal képesek csökkenteni az LDL (rossz koleszterin) szintet!
A magas koleszterinszint megduplázhatja, vagy akár meg is triplázhatja a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. A szív- és érrendszeri betegségek vezető halálokokként szerepelnek a fejlett társadalmakban, azonban ennek nem kellene így lennie, hiszen a kialakuló kórállapot jelentős része megelőzhető lenne. A megelőzés egyik módja a vér koleszterinszintjének alacsony értéken tartása. A magas koleszterin szívkoszorúér-meszesedéshez, szívinfarktushoz és stroke-hoz vezethet.
Hatóanyagai:

  • Csökkentik a koleszterin szintet.

  • Magas aminosav tartalommal rendelkeznek.

  • Segítik a fogyást és az emésztést.

  • Védik a gyomor nyálkahártyát.

  • Segítik a glükóz felszívódását.


Cannabis sativa, kendermag
A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.

A kendermag pozitív hatásai:

  • Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet,

  • Segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást.

  • Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt,

  • kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt.

  • Erősíti az immunrendszert.

  • Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban).


Gránátalma:
A gránátalmát Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.
Hatása:

  • Az ellagsav természetes forrása. Gátolja a tumor környéki angiogenezist. Bőrrák, emlőrák, prosztatarák ellen.

  • Változó korban különösen javasolt a hanyatló hormontermelés aktivizálására.

  • A prosztatabántalmak megelőzésére.

  • Vérnyomás beállítására.

  • Krónikus fáradtság hatékony "gyógyszere".

  • A gránátalma és a szőlőmag antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek.

  • Csökkenti a gyulladást, a porcot megtámadó enzimek termelését is gátolja (artrózis, ízületi kopás, osteoarthrosis izületi kopás ellen).

  • Bélféreg űző.


Shiitake gomba:

LDL-koleszterinszintet csökkentő és a HDL-koleszterinszintet növelő, az érelmeszesedés folyamatát lassító. A hatvanas években japán kutatók bebizonyították, hogy az 5%-nyi shiitake gombával kiegészített étrend 24-45%-kal csökkenti a vér koleszterinszintjét, valamint a trigliceridszintjét.
Vércukorszint-csökkentő. Serkentheti az idegrendszer és az immunrendszer működését. Baktérium- és gombaellenes hatás. Egészségvédő hatása elsősorban szénhidrát-összetételében rejlik. Számos összetett szénhidrátot, poliszacharidot mutattak ki belőle – köztük a legjelentősebb a lentinán –, amely gátolja a baktériumok és a vírusok szaporodását, és az immunrendszer erősítésével még daganatgátló hatással is rendelkezik. A kutatók ezt azzal magyarázzák, hogy a lentinán hatására egyrészt biológiailag aktív anyagok termelődnek, melyek ösztönzik a szervezet immunrendszerének működését, másrészt fokozzák a vérben levő falósejtek aktivitását. Ez a magyarázata a gomba allergia- és gyulladáscsökkentő hatásának is.

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum):

A pecsétviaszgomba fokozza az inzulintermelést, javítja a szervezet inzulin-érzékenységét, valamint gátolja a máj cukorfelvételét, ezáltal csökkenti a vérbe kerülő cukor mennyiségét.
Ez a már jól ismert gombafaj (Ganoderma lucidum) hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez, valamint segítheti csökkenteni a koleszterinszintet.
A pecsétviasz gombát (Ganoderma lucidum), vagy ahogy Kínában hívják a "halhatatlanság növényét" széles körben alkalmazzák, és igen nagyra becsülik. Felhasználása több mint két évezredet ölel át. Legkorábban Kína első császára idejéből említik, majd innentől kezdve leírása elterjedt az egész kínai irodalomban és a művészetben is. A pecsétviaszgomba főbb hatásterületei: gyulladáscsökkentő-; vércukorszint csökkentő-; koleszterinszint csökkentő, valamint antioxidáns-, májvédő-, tumorgátló hatás.
A pecsétviaszgombát a mai modern európai medicina az adaptogén hatással rendelkező gombák közé sorolja. Klinikai vizsgálatok során megfigyelték, hogy a gombaporból előállított extraktum - különösen a II. típusú diabetesben szenvedők vércukorszintjét jelentősen csökkentette, a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából, különösen a szeléntartalma magas.

Fokhagyma:
Rendszeres, kúraszerű alkalmazása csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, csökkenti a mellkasi fertőzéseket, véralvadásgátló- és vérnyomáscsökkentő.
Továbbá tágítja az ereket is.
Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása. Tapasztalatok szerint az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma. Antibakteriális antimikotikus hatása révén légúti megbetegedések és a Candida albicans okozta fertőzések kezelésében használatos.

Lenmag
Az esszenciális zsírsavtartalma gátolja a koleszterinlerakódást.
A maghéjban levő 3-6 %-os nyáktartalom, a maghéj cellulóztartalmával együtt fokozza a bél mozgását. A nyáktartalom teszi alkalmassá, a gyulladásos gyomor- és bélmegbetegedések kiegészítő kezelésére.
A lenmag azzal büszkélkedhet, hogy kiváló hatását a mellrák leküzdésében, megelőzésében, kutatók minden kétséget kizáróan bizonyították. A len az egyik legrégebben ismert haszonnövényünk, már több ezer évvel ezelőtt is készítettek belőle textíliákat, magjából pedig olajat. A lenmagot önmagában is ajánlott fogyasztani, mert igazi "szuperélelmiszernek" számít, igen jótékonyan hat az egészségünkre. Vitaminokban, ásványi anyagokban (például B-vitaminokban, cinkben, rézben, mangánban, magnéziumban, szelénben), fehérjében és élelmi rostokban gazdag, emellett pedig omega-3 zsírsavakat és egyéb fitonutrienseket is tartalmaz. Előnye, hogy viszonylag keveset kell belőle naponta elfogyasztani, hogy a kedvező élettani hatásait kihasználhassuk, kellemes az íze, gluténmentes, így az arra érzékenyek is fogyaszthatják.
A lenmag nagyon jó hatással van a szívünkre és az ereinkre. A benne található zsírsavak nélkülözhetetlenek a szív egészségének megőrzéséhez, a lenmag segít tehát csökkenteni a -gyakran halálos kimenetelű- szívroham és stroke rizikóját. Védi az ereinket is, mert csökkenti a vér koleszterinszintjét (többek között a benne található rostoknak köszönhetően), és megakadályozza, hogy az erek falán úgynevezett plakkok képződjenek. Ezek a plakkok vezethetnek az érszűkülethez.
A lenmag a vércukorszintre is kiegyensúlyozó hatással van, fogyasztása a cukorbetegeknek, prediabéteszeseknek is ajánlott.
A lenmagot fogyókúrázóknak is érdemes fogyasztani! A lenmagban található omega-3 zsírsavak, rostok és egyéb hatóanyagok segíthetnek az ideális testsúly elérésében: a lenmag csökkenti az éhségérzetet, gyorsabban jóllakottnak érezzük magunkat (így megelőzi a túlevést), és a szervezetünkben lévő gyulladásokat is hatékonyan csökkenti. Ajánlott egy-két kanál lenmag azoknak is, akik az emésztésüket kívánják javítani, hiszen a lenmag, különösen a benne található rostok biztosítják az egészséges bélműködést és a rendszeres székletürítést, még azoknak is, akik egyébként székrekedésre hajlamosak.
A lenmag a bőrt is megszépíti. Az E-vitamin az egyik leghatékonyabb antioxidáns, mely megvédi a sejtjeinket az úgynevezett oxidatív stressz káros hatásaitól - többek között az idő előtti öregedéstől is.
A lenmagban jócskán van E-vitamin, és más olyan fontos mikrotápanyagokat tartalmaz, melyek szükségesek a bőr és a haj szépségének, egészségének megőrzéséhez. A lenmag (illetve a belőle készült olaj) nagyszerűen hidratálja a bőrt, csökkenti annak szárazságát, és enyhíti az olyan kellemetlen tüneteket, mint a kipirosodás vagy a viszketés.

Flavonoidok
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Lecitin:
A sejtfal fontos építőeleme, szükséges az emberi szervezet élő sejtjeinek optimális működéséhez, kiemelt szerepe van a csontvelő, az idegrendszer, a szív és a máj működésében, jelentős mennyiségben található a sejtmembránokban, az izmokban, az idegsejtekben és az agyban.
A lecitin a szervezet szinte valamennyi funkciójában részt vesz. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin számos élettani folyamatban játszik szerepet, így például foszfolipidek alkotórésze, az acetilkolinnak nevezett idegi átvivőanyag szintézisének kiindulási vegyülete, valamint metilcsoport átadó. Az inozitol a kolinhoz hasonlóan "zsírégető" hatású, megakadályozza a zsírok lerakódását a májban és felgyorsítja azok eltávolítását. Kísérleti eredmények mutatnak arra, hogy a lecitin bevitel képes a szérum-koleszterinszintet csökkenteni. Ez a hatásmechanizmus azzal a feltételezéssel magyarázható, hogy koleszterin szövetekből való eltávolításáért az LCAT nevű enzim a felelős.
A lecitin segíti az A- és a B1-vitamin felszívódását.
Ezen kívül gyakran emlegetik mint az idegek táplálékát: szellemi és fizikai kimerültség esetén elősegíti a szervezet regenerálódását, javítja a memóriát és a koncentráció képességet. Mivel a sejtek felépítésében is szerepet játszik, hatására nő a szervezet teljesítőképessége. Csökkenti a koleszterinszintet, mert az emulgeáló tulajdonsága révén a koleszterint és egyéb lipideket elegyíti a vízzel, így azok kiürülhetnek a szervezetből.
Tisztítja az érfalakat, erősíti a szívizomzatot, hozzájárul az egészséges vérkeringés fenntartásához, májvédő hatású, elősegíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását és védi a gyomor nyálkahártyáját.
Mivel étrendünk általában a szükségesnél jóval több zsírt tartalmaz, szinte minden ember számára nélkülözhetetlen lenne a lecitin.
Vizsgálatok folynak a lecitinnek, illetve a benne lévő kolinnak a daganatos betegségekre gyakorolt hatásáról, de ezek még kezdeti szakaszban vannak. Állatkísérletekben a kolinhiányos étrenden tartott állatokban a máj rákos elváltozását figyelték meg, míg a kellő mennyiségű kolin májvédő hatásúnak bizonyult.
Az amerikai prof. dr. Bernard F. Szuhaj kutatásokat végez a lecitin hatásairól. Tapasztalatai szerint vérnyomás-csökkentő, vérkeringést javító, epe- és májvédő, idegerősítő hatása van. Kutatások folynak arról is, hogy egyes neurológiai eltérések esetén és az Alzheimer-kór kezelésében is terápiás értékű lehet. Naponta legalább 1,5 g lecitin fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához.

Vásárlás:

 
Cansawin Kolefix 100 kapszula
6.600 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Cansawin Kolefix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Cansawin Kolefix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Cansawin Kolefix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz