Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cansawin Digesfix 100db étrendkiegészítő kapszula ♥️ emésztés, bélflóra, hasnyálmirigy ♥️

Crystal Complex
Cansawin Digesfix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid emésztés, bélflóra, hasnyálmirigy támogató tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Cansawin Digesfix kapszula 100db
komplex flavonoid hatóanyagú, az emésztőrendszer egészségéhez hozzásegítő étrendkiegészítő termék

Összetevők: Kendermag őrlemény, Süngomba őrlemény, U-vitamin, vöröskáposztacsíra őrlemény, lucernacsíra őrlemény, Kamillavirág kivonat (apigenin 98%), K2-vitamin, zselatin kapszula


Hatóanyag napi bevitelben:         2 kapszula

Kendermag    200 mg
Süngomba
    200 mg
U-vitamin
     200 mg
Vöröskáposztacsíra 176,7 mg
Lucernacsíra
  176,7 mg
Apigenin
        39,2 mg
K2-vitamin
     66 µg *NRV 88%


Felhasználási javaslat: 3x1 db, max 3x2 kapszula /nap

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Kendermag (Cannabis sativa)
A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.

A kendermag pozitív hatásai:

 • Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást

 • Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt.

 • Erősíti az immunrendszert.

 • Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban).


Apigenin:

 • Gátolja a daganatsejtek ereződését.

 • Áttétképződés gátló.

 • Vastagbélrák sejtek sejthalálát elősegíti.

 • Megakadályozza a polipképződést.

 • Aktivizálja a T-sejteket.

 • Gyulladáscsökkentő.

Az apigenin, a flavonoidok osztályába tartozik, megtalálható egyes gyümölcsökben, zöldségekben, mint például a hagymában, narancsban, zöld teában, zellerben, articsókában, petrezselyemben.
Az apigeninnel kapcsolatban több kutatás arra a következtetésre jutott, hogy az apigenin ösztönözheti a vastagbélrák sejtek apoptózisát vagyis sejthalálát.
Gátolhatja a vastagbél tumor növekedését.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10900467

Az egyik klinikai vizsgálat azt értékelte, hogy az apigenin és az EGCG (a zöld tea egyik fontos komponense), milyen hatással lehet a szervezetre a vastagbélrák műtéti eltávolítása után. A megfigyeltek egyik csoportja apigenint (20 mg) és EGCG (20 mg) szedett 2-5 évig, míg a kontroll csoport nem kapott. Az eredmények alapján a kezelt csoportban a vastagbélráknak egy esetben sem történt kiújulása, míg a kontroll csoportban 20%-os volt az újraképződés. Továbbá a vastagbélrákot általában megelőző polipok kialakulása a kezelt csoportban csak 7%-os volt, míg a kontroll csoportban ugyanez 27%.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Hoensch+2008


Lucernacsíra:
Egyetlen gyümölcs, vagy zöldségféle sem tartalmaz ennyi, az emésztéshez nélkülözhetetlen enzimet!
Segít az ízületi gyulladásoknál, reumánál. A hagyományok szerint először az arabok termesztettek lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának nevezték. A népgyógyászatban a köszvényben szenvedők gyógytáplálékának hívták. Ma már azt is tudjuk, hogy növényi ösztrogén tartalma is fontos. Segít a sav-bázis egyensúly fenntartásában, így gátolja a köszvény kialakulását, csökkenti az ízületi gyulladást, reumás panaszokat.
Tartalmaz:
- Természetes növényi hormonok. Borostyánkősav. Klorofill. Vitaminok (A,C,B12,D,E,K,P). Ásványianyagok Ca, P, Mg, Mn, Fe, K. (Kálcium, Foszfor, Magnézium, Mangán, Vas, Kálium).

Hatása:

 • A lucerna lúgos hatása kioldja az ízületekből a húgykősavat, rendszeres fogyasztásával, segít ízületi gyulladásnál, reumánál.

 • Szoptatós anyáknál tejserkentő hatása lehet.

 • L-borostyánkősav tartalma miatt, segít a kötőszövet rugalmasságának megtartásában.


Vöröskáposztacsíra:

Brit tudósok szerint a káposztafélékben lévő anyagok hatékonyan csökkentik a vastagbélrák kialakulásának kockázatát, a sok káposztát fogyasztók körében. Erősíti a csontokat.
Tartalmaz: Aszkorbigént. Glükozilonátokat. Kalcium tartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával. Daganatnövekedést blokkoló enzimeket tartalmaz. Fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint. Indolt, ami a ráknövekedés potenciális ellenszere. Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Hatása:

 • Glükozilonátok nevű vegyületcsoportja megakadályozza a rák kialakulását.

 • Leghatásosabb növényként említik a nyelőcső-, gyomor-, vastagbél-, végbélrák leküzdésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata- valamint a hólyagrák legyőzésében is.

 • Hormonoktól függő daganatok (például a mellrák és a borrák bizonyos fajtái) növekedését megakadályozza.

 • Erősíti a csontokat, fogakat, nyirokmirigyeket.


Süngomba, oroszlánsörény gomba, cseppkőgomba
:
Tudományos kísérletek igazolták, hogy a süngombában található poliszacharidok és polipeptidek gátolják a szarkóma-180 okozta rosszindulatú daganatok növekedését. Q. Y. Yang kínai és S. C. Jong amerikai kutatók hasonló eredményre jutottak: a süngomba összetevői gátolják a szarkóma-180 okozta rosszindulatú daganatok képződését valamint az Erlich-Aszites karcinómát a ráksejtek DNS- és RNS-szintézisének megakadályozásával. További kísérletekben bizonyosodott be, hogy a gomba sikeresen alkalmazható gyomorfekély, gyomorhurut kezelésére. A préslé koncentrátumából előállított készítmények hatásosnak bizonyultak a nyelőcső- és a gyomorrák vagy emésztőrendszeri fekélyek kezelése esetében. Kínában 1977 óta gyógyszernek minősül. Nem elhanyagolható e gombafaj immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása sem.
Kutatások alapján igazolták:

 • Emésztőrendszeri nyálkahártya gyulladás elleni hatását.

 • Nyelőcső, gyomorrák, bélrák és fekély hatását.

 • Rákellenes hatását.

 • Immunrendszer segítő hatását.

 • A memória javításában fontos szerepet játszhat.


K2-vitamin:

 • Egészséges bélflóra.

 • Nyálkahártya védelem.

 • Kalcium beépülése.

 • Szív- és érrendszeri hatás:

Sokáig úgy gondolták, hogy az emberi bélbaktériumok elég K-vitamin termelnek. Mára ez kétségessé vált, a mérések nem igazolják, hogy a bélbaktériumok által termelt K-vitaminból komoly mennyiség termelődne és szívódna fel. Az erek és lágyszövetek elmeszesedését főként a K-vitamin hiánya okozza. A K-vitamin szív- és érrendszeri hatását elemezve mára világossá vált, hogy a megfelelő szintű K-vitamin bevitel lassítja vagy akár vissza is fordíthatja az erek és a szív elmeszesedését.
K-vitamin szerepe a csontritkulásban:
A csontritkulást általában a kevés kalcium fogyasztásra fogják, és növelik a csontritkulásban szenvedők kalcium bevitelét. Ennek következménye azonban a megnövekedett lágyrész és kardiovaszkuláris meszesedés. Az utóbbi években több vizsgálat bizonyította, hogy a fokozott kalcium pótlás D-vitaminnal vagy D-vitamin nélkül is, 10-20%-kal fokozza a szív- és érrendszeri halálozás kockázatát. Különös, hogy az orvostudományi kutatásokban hiányoznak azok a szintetizáló elmék, akik egyszerre képesek átlátni a csontritkulás, a D-vitaminkutatás és a K-vitamin kutatás egy irányba mutató eredményeit. A kutatók mindig csak a maguk szűk területével foglalkoznak.
A K-vitamin úgy tűnik, az a következő vitamin lesz, amely alapvető szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek és a csontritkulás megelőzésében.

U-vitamin:

 • Gyomor és bélfekély gátlása.

 • Sejtek regenerációja.

 • Segíti a méregtelenítést.

 • Enyhíti az aranyeres panaszokat.

 • Hasnyálmirigy gyulladásra.

Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben. Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több látszólag független problémát. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.

Vásárlás:

 
Cansawin Digesfix 100 db kapszula
6.600 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Cansawin Digesfix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid emésztés, bélflóra, hasnyálmirigy támogató tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Cansawin Digesfix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid emésztés, bélflóra, hasnyálmirigy támogató tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Cansawin Digesfix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid emésztés, bélflóra, hasnyálmirigy támogató tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz