Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cansawin Diafix 100db étrendkiegészítő kapszula ♥️ cukorbetegség megelőzés ♥️

Crystal Complex
Cansawin Diafix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Cansawin Diafix kapszula 100 db
komplex flavonoid hatóanyagú étrendkiegészítő termék elsősorban a II-es típusú cukorbetegség kialkulásának és elhatalmasodásának megelőzésre

Összetevők: Cannabis sativa örlemény, inulin, Ganoderma lucium (Pecsétviasz gomba), zöld kávé, rezvetartol, króm, zselatin kapszula


Hatóanyag napi bevitelben:        2 kapszula

Kendermag                         300 mg
Inulin
                               290 mg
Pecsétviaszgomba őrlemény
200 mg
Zöld kávé kivonat
               100 mg
- ebből klorogénsav
           50 mg
Króm
                                100 µg *NRV 250%

*NRV a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.


Felhasználási javaslat: 3x 1 db, max 3x 2 db kapszula /nap

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Cannabis sativa (hasznos kender):
- csökkenti a kolesztein szintet
- magas aminosav tartalommal rendelkezik,
- segíti a fogyást és az emésztést,
- védi a gyomor nyálkahártyáját,
- segíti a glükóz felszívódását,
- magas vitamintartalommal rendelkezik.

Inulin: A készítményben lévő inulin egy összetett cukor, amely prebiotikus tulajdonságokkal rendelkező, emészthetetlen, vízben oldódó rostanyag, kedvezően befolyásolja a bél baktériumflóráját.

Ganoderma lucium: A pecsétviaszgomba fokozza az inzulintermelést, javítja a szervezet inzulin-érzékenységét, valamint gátolja a máj cukorfelvételét, ezáltal csökkenti a vérbe kerülő cukor mennyiségét.
A pecsétviasz gombát (Ganoderma lucidum), vagy ahogy Kínában hívják a "halhatatlanság növényét" széles körben alkalmazzák, és igen nagyra becsülik. Felhasználása több mint két évezredet ölel át. Legkorábban Kína első császára idejéből említik, majd innentől kezdve leírása elterjedt az egész kínai irodalomban és a művészetben is. A pecsétviaszgomba főbb hatásterületei: gyulladáscsökkentő-; vércukorszint csökkentő-; koleszterinszint csökkentő, valamint antioxidáns-, májvédő-, tumorgátló hatás.
A pecsétviaszgombát a mai modern európai medicina az adaptogén hatással rendelkező gombák közé sorolja. Klinikai vizsgálatok során megfigyelték, hogy a gombaporból előállított extraktum - különösen a II. típusú diabetesben szenvedők vércukorszintjét jelentősen csökkentette, a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából, különösen a szeléntartalma magas.


Zöldkávé: A zöldkávé egyik fő összetevője a klorogénsav, hatékonyan csökkenti a vér-cukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.
Kisebb diabétesz kockázat
! A klorogénsav legyőzi a felesleges cukrot. A tekintélyes szaklap, a The Lancet 2002-ben tette közzé népesség vizsgálatát, amelyet 17000 emberen végzett. A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a kávé klorogénsav tartalma felelős elsősorban a glukóz csökkentő hatásért.
A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki. Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást.

Rezvetartol: Az első befejezett humán klinikai vizsgálatot a Pécsi Tudományegyetemen végezték a rezveratrol vonatkozásában. Sikerült kimutatniuk, hogy 2-es tipusú cukorbetegségben a rezveratrol képes növelni a sejtek inzulinérzékenységét.
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum). A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol. Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is. Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait. Ajánljuk főleg azoknak, akik szívük és érrendszerük egészségét rezveratrol fogyasztással szeretnék támogatni.


Króm: A króm olyan nyomelem, melyre többek között a normális szénhidrát-anyagcseréhez is szükségünk van. A króm javítja az inzulinválaszt, segít megfelelő szinten tartani a vércukor-szintet, hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez is.

Vásárlás:

 
Cansawin Diafix 100 db
4.200 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Cansawin Diafix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Cansawin Diafix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Cansawin Diafix 100db étrendkiegészítő kapszula flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz