Flavin7 gyümölcs és gyógynövény termékek - Vitamin kezelés

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Biosa Flora gyógynövény étrend-kiegészítő ital

Gyógynövény.extra
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Biosa Flora 250ml ital
gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék

Összetevők: Vita Biosa gyógynövény kivonat (ánizs, édesgyökér, édeskömény, bazsalikom, orvosi székfű, turbolya, kapor, fekete bodza, görögszéna, gyömbér, borókabogyó, csalán, oreganó, petrezselyem, borsmenta, rozmaring, orvosi zsálya, kakukkfű, barktérium kultúrák).
Baktérium kultúrák: L. acidophillus, L. casei, Bifidobacterium, Maelkesyrebakt 37°C. Flavin7 molekulaszeparált gyümölcslé kivonat (vörös szőlőlé, feketeszederlé, feketecseresznyelé, feketeribizlilé, bodzatermés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője). Alkohol tartalom: 0,8% v/v , pH: 3,1-3,3

Felhasználási javaslat: naponta 20 ml
étkezést követően

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
20ml

Élő baktériumflóra 5,54 x10^9
Össz polifenol 330 mg
Ebből flavonoid 255 mg
Resveratrol tartalom 0,255 mg

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Rendelje meg az Önnek leginkább megfelelő terméket:

Kedvenc oldalam Vitamin kezelés, Flavin7 gyógynövény termék áruház
Biosa Flora 250ml
3.800 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Biosa Flóra ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Miért fontosak a "hasznos" baktériumok?
Jelenlétük a bélflórában az emésztés segítésén kívül számos betegség kialakulását megakadályozzák
, pl.: székrekedés, hasmenési betegségek...

Hasznos baktériumok:

 • Lactobacillus

 • Streptococcus

 • Bifidobacterium (un. hasznos baktériumok, probiotikumok)


Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét(95-98%). A felnõtteknél ez az arány alig 10%! A Biosa Florában lévõ hasznos baktériumok közvetlenül a bélnyálkahártyára hatnak így a termékben lévõ többi hatóanyag közvetlenül, célzottan hasznosul. Az összetett hatóanyagoknak köszönhetõen komplex immunerõsítõ. A flavonoid tartalmának köszönhetõen magas antioxidáns hatással bír.
A BIOSA FLORA tartalmaz még vörös szõlõ, feketeszeder, feketecseresznye, fekete ribizli, bodza, kökény, és szilva gyümölcsök leveit, ezek- és a cirok magjainak héjai extraktját.

Néhány testfolyadék pH. értéke:

 • Nyál: 4.5 - 7

 • Vér: 7,35

 • Gyomor: 4,5

 • Vizelet: 5,5 - 6

 • Flavin 7: 2,8

 • Biosa flora: 3,5


Biosa Flóra gyógynövény ital összetevõi
melyek jótékonyan hathatnak emésztésére, egészséges bélflórájának megőrzésében, helyreállításában:

 • Vita Biosa gyógynövény kivonat: ánizs, édesgyökér, édeskömény, bazsalikom, orvosi szekfű, turbolya, kapor, borsmenta, fekete bodza, görögszéna, gyömbér, borókabogyó, csalán, oregánó, petrezselyem, borsmenta, rozmaring, orvosi zsálya, kakukkfű.

 • Baktérium kultúrák: Lactobacillus acidophillus , Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, Streptococcus thermophilus , Lactobacillus casei , Lactococcus lactia subsp. lactis biov diacetyllactis , Leuconostoc pseudomesenteroides

 • Flavin7 molekulaszeparált gyümölcslé kivonat: vörösszőlő lé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, feketeribizli lé, bodzatermés velője, szilva lé szeparátum, kökény termés velője.

TV2 2Testőr filmek! ---- Információs napok szakmai előadásai!

Előadó: Dr Szabó László hatóanyag szakértő, kutatások vezetője és a munktársai. (Kérem türelmét, a film 1 perces reklám után elindul és hasznos információkkal hasznára lesz.)

Bioflavonoid pótlás:

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai

Biosa Flóra Dánia - Mikkel Hindhede
Mikkel Hindhede dán orvos az I. Világháború idején a kormány kérésére határozta meg a "háborús élelmezéspolitikát" a blokád alatt levő lakosság számára. Mivel Hindhede már évek óta kutatta a szükséges táplálékmennyiség alsó határát, Dánia tőle remélte a segítséget. "Emberek vagy disznók - valamelyiknek éhen kell halnia" Ez volt a jelszó.
Annak érdekében, hogy az embereknek maradjon elég gabona és burgonya, Hindhede a sertések 80%át eladta külföldre, gondoskodott róla, hogy teljes kiőrlésű kenyérhez mindenki olcsón hozzájuthasson, a zöldség és gyümölcs termesztést pedig kiemelten támogatta. A vajadagot lecsökkentette heti fél kilóra, a húsadagot pedig napi 40 grammra. A teljes kiőrlésű gabonát nem hántolták le, így a korpa benne is maradt, ezáltal pedig a korpában található vitaminok, ásványi sók és fehérjék is. A háborús időkben kifejezetten olcsón és bőségesen lehetett venni burgonyát, árpakását, teljes kiőrlésű kenyeret és friss tejet!
Táplálkozási rendeletei megelőzték nemcsak az éhséget, a drágaságot, hanem a szociális nyugtalanságot és a spanyolnáthát is! A világháború vége felé kitörő Európa-pusztító influenza Dániát elkerülte. A halandóság a megszokott értéken maradt.

Mexikó - Tarahumara gyorslábúak

Jelenleg körülbelül 50-60ezer tarahumara indián él Mexikó északnyugati részén. A mexikói tarahumara indiánok húst rendkívül ritkán esznek, tejet, tejterméket pedig nem. A Föld legegészségesebb és fizikailag legnagyobb munkaképességű emberei közé tartoznak. Játékuk labda-futás, amelyben két csapat fut a labda után 24-48 órán keresztül megszakítás nélkül, eközben 150-300 km-t tesznek meg. Vadászatnál a vadat nem fegyverrel terítik le, hanem addig futnak az állat után folyamatosan, 1-2 napon keresztül, amíg a kimerültségtől össze nem rogy. Egy 43 éves tarahumara a zord hegyvidéki ösvényeken hegynek föl, völgybe le 65km-es utat 6óra 52 perc alatt tett meg.

De vajon mi az alapja ennek a fantasztikus kondíciónak?
A tarahumarák többnyire összetett szénhidrátokat fogyasztanak (80%) és sokkal kevesebb fehérjét (10%) vagy zsírt (10%). Az étrend alapja a kukorica, de esznek sok tököt, babot, chilit is. A leggyakrabban fogyasztott ételük a pinolae, a megpörkölt darált liszt. A futó indiánok ritkán esznek húst, az állatokat főleg a trágyázás miatt tartják. Amikor mégis hús kerül az asztalra, akkor jellemzően kecskét, csirkét vagy halat esznek. Kukorica és bab a fő eledelük, ez a két fehérje együtt szinte a legértékesebb.

Pakisztán - A 120 évesek földje

A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól. Ez a teljes immunitást élvező kis közösség a Huza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén él, s tagjai híresen hosszú életűek. Legfontosabb táplálékuk a kajszibarack. A Huza völgy Kína, Tadzsikföld és Pakisztán határán húzódik. Több ezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes táplálkozási szokásokat követnek. Dr. Robert McMCarrison ezt írta az amerikai orvosszövetség újságának 1922. január 7-i számában: "A hunzáknál nincs ismert rákos eset. ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. A sárgabarckot a napon szárítják meg és igen bőséges mennyiségben fogyasztják."
McCarrison brit orvost az tette híressé, hogy fölfedezett egy népet -a hunzákat-, melynek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiai mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. A 90-100 év közötti lakosok vizsgálata közben kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterinszintjük és szívműködésük normális. Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg. A hunzák zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül fogyasztják, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rízst, cukrot, sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak.

USA, Dél-Kalifornia, Loma Linda - Makk egészségesen a gyorsételek országában
Marge Jetton szeptemberben töltötte be a 104. évét. Mai napig aktív tevékeny életmódot folytat. Reggel már gyalogol másfél kilométert, súlyzót emelget és zabkását eszik. "nem tudom, miért éltet Isten ilyen sokáig -mondja, majd magára bök-, de látja, itt vagyok." - válaszolt a kutató kérdésére Marge. Nem tudni, vajon Istennek van-e bármi köze Marge vitalitásához, de a hitének igen. Marge hetednapi adventista. A kaliforniai Loma Lindában félúton Palm Springs és Los Angeles között.
Az adventista egyház a 19. századi egészségügyi reformok időszakában jött létre. Akkor vált népszerűvé a vegetarianizmus, a Graham-kenyér és a reggeli gabonapehely. (Ez utóbbi egyik gyártója, John Harvey Kellogg s adventista volt) Az egyház nemcsak hirdette az egészséges életvitelt, hanem alkalmazta is. Kerek perec tiltja a dohányzást, az alkohol fogyasztását és a Biblia szerint tisztátalan ételeket, pl. disznóhúst. Ellenzi továbbá más húsféleségek, zsíros ételek, koffeintartalmú italok, "izgató fűszerek, ízesítőanyagok" fogyasztását. A gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek, mogyoró és dió alkotják az étrendet, amelyet a Teremtőnk nekünk rendelt - írta Ellen White az adventista egyház egyik korai, jelentős alakja.

Szardínia – Akea (Élj száz évig!)
Szardínia szigetén az életmód az időszámítás kezdete óta nem nagyon változott (utóbbi 30 évben csak) A genetikai inkubáció és az aktív természetközeli életmód felerősített néhány vonást.
-1828-ban William Henry így írt: „Meglepő, hogy ilyen szokatlan otthonokban és ennyire koszos szokások mellett milyen egészségesek tudnak maradni az őslakosok.”

Ebben az elszeparált közösségben mind a táplálkozási, mind pedig a szociális kapcsolatokat vizsgálták a Kék Zónák kutatói. Arra a következtetésre jutottak, hogy nem a genetika, hanem a táplálkozás, a stresszmentes, mozgásgazdag életmód és az erős családi kötelékek teszik az őslakosokat képessé arra, hogy 100 évig éljenek egészségesen. Napi 8-10km-t gyalogolnak a hegyekben legeltető pásztorok. Véreredményeik 90 évesen is kitűnőek. Ebédjük egy kenyér és hagyma. Vacsorájuk zöldségleves és rezveratrolban nagyon gazdag Cannaonau szőlőből készült vörösbor képezi.

Forrás: Forrás: Flavin kiadvány 2010.06.11.

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai  - készült BUETTNER, DAN: A HOSSZÚ ÉLET OÁZISAI című könyv alapján

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrend-kiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra bioflavonoid tulajdonsága, bioantioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 és Crystal gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid, bioantioxidáns termék - Vitamin kezeles, Flavin és Olimpiq stemxcell vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz