Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bio Denta Flora rágótabletta, étrendkiegészítő ♥️ egészséges bélflóra ♥️

Gyógynövény kapszulák
Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Bio Denta Flora 30db kapszula
rágókapszula, melyet nem egyben kell lenyelni, szétrágva fogyasztandó étrend-kiegészítő termék hasznos baktériumokkal

Összetevők: Bacillus Claussii UBBC-07; Bacillus coagulans; Inulin; Baobab őrlemény; Steviol glikozid (Stevia Rebaudiana extract); HPMC kapszula

Felhasználási javaslat: 1 db/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula/nap már a szájban elrágva fogyaszva.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.


Tárolás:
szobahőmérsékleten, száraz helyen
.

Vásárlás:

 
Bio Denta Flora 30db
rágótabletta
7.200 Ft Kosárba!

Cimkék:

emésztés,
egészséges bélflóra,
felfúvódás,
hasmenés,
candida

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Hasonló termékek:

Az első olyan kapszula, melyet nem kell lenyelni, hanem a szájban szét kell rágni, mivel hatóanyagai javítják, helyreállítják a száj mikroflóráját és a szájhigiénét!

A bélflóráról röviden
A bélflóra több billió mikroorganizmusból tevődik össze, melyet baktériumok, vírusok és gombák alkotnak. Különösen fontos, hogy a vírusok, baktériumok és gombák kellő arányban és változatban legyenek jelen a bélflórában. Sok fajta feladatot látnak el: segítenek az emésztésben, védelmi vonalat képeznek megvédik a kórokozóktól a szervezetet, erősítik az immunvédelmet. Ha nincs elegendő mennyiség, illetve nem elég változatosan vannak jelen a bélflórában akkor felborul az egyensúly és létrejön a diszbiózis (kiegyensúlyozatlanság) állapota.
Ez az állapot szerepet játszhat számos betegség kialakulásában
, mint például gyomorbélhurut, antibiotikumhoz társuló hasmenés, Crohn betegség, depresszió, cukorbetegség , allergiák. Az életstílus is hatással van a bél mikrobiótájának összetételére. Az egészséges bélflóra-egyensúlyt felboríthatják továbbá: stressz, dohányzás, alkoholfogyasztás, egyes gyógyszerek (különösen antibiotikum alkalmazás),  diéta, környezet váltása (pl. külföldi utazások). Szerencsére sokféle módon lehet pozitívan befolyásolni a bélflóra összetételét, például kiegyensúlyozott diétával (magas rost, alacsony zsír és szénhidrát).

A probiotikumok patogénellenes hatásuk révén igazoltan védelmet nyújtanak a bél mikroflórája számára.
Az antibiotikumok szedésével járó gyakori hasmenés megszüntetése és megelőzése érdekében a probiotikumok segítik a bélnyálkahártya integritásának helyreállását, illetve az elektrolit-egyensúly rendeződését.

Bacillus clausii
 
Az antibiotikumkezelés jól ismert és gyakori mellékhatása a hasmenés, melynek oka a normális bélflóra egyensúlyának felborulása. A kór állapot kezelésében régóta alkalmazott szerek a probiotikumok, melyek gyermekek és felnőttek, sőt már csecsemők antibiotikumterápia okozta hasmenésének kezelésére egyaránt alkalmasak. A Bacillus clausii spóraképző tulajdonsága révén ellenáll a béltraktus különböző hatásainak, és multirezisztenciával rendelkezik számos antibiotikummal szemben is. A vizsgálatok a B. clausii-törzsek antimikróbás és immunmodulátor hatásait is igazolták.
A Bacillus clausii spóra képes eljutni a bélrendszerbe, és épp ott fejti ki pozitív hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá. A kutatások azt mutatják, hogy a Bacillus clausii baktériumspórái lejutást követően a bélfalon megtapadva nem csak túlélni, de baktériummá alakulva szaporodni is képesek a bélflórában.
Alkalmazásuk kiegészítő kezelésként lehetséges a bél normál baktériumflórájának helyreállítására antibiotikum-kúra esetén; illetve bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenéskor. Ezen túlmenően az is bebizonyosodott a baktériumról, hogy képes csökkenteni a Helicobacter pylori fertőzés antibiotikum-kezelése okozta mellékhatások (pl. antibiotikum-kezeléshez társuló hasmenés) előfordulási gyakoriságát és intenzitását is.

Bacillus coagulans
A tapasztalatok szerint enyhíti a puffadást és a gyomortáji fájdalmakat. A hasmenés enyhítésére is alkalmazhatóak, valamint részt vesznek a káros baktériumok kiszorításában, mint például a Helicobacter pylori, amely a gyomorfekély kialakulásáért felelős.

Baobab
Afrika őshonos növénye a baobab vagy majomkenyérfa (adansonia digitala), amit az élet fájának is neveznek.
14 esszenciális vitamin és ásványi anyag található, közel 50%-át vas alkotja és a világon az egyik legmagasabb antioxidáns tartalommal rendelkezik. A természet multivitaminja, mely számos ponton hozzájárul egészségünk megőrzéséhez és a vitalitás növeléséhez. Az emésztési folyamatok szabályozásában magas rosttartalmával vesz részt.

Inulin
Az inulin egy vízben oldódó prebiotikus rost, amely a gyomron keresztül sértetlenül jut el a vastagbélbe, ahol a probiotikus baktériumok számára táplálékul szolgál.

Steviol glikozid
Egy teljesen természetes édesítőszer, melynek levelei körülbelül harmincszor, míg kivonata és por formája 250-300-szor édesebb a cukornál.
A stevia kiváló hatással van az emésztőrendszerre is, mivel javítja az emésztést, a bélműködést és megnyugtatja a túlterhelt gyomrot. Gombaölő hatású, így hatékonyan száll szembe a candidával is.

Elsősorban antibiotikum fogyasztás alatt
szükséges megvédeni a bélflórát. A hasznos bélbaktériumok elengedhetetlenek: vitamint és energiát vonnak ki a táplálékból, támogatják az immunrendszert, megvédik a bélflórát az inváziós microorganizmusoktól, melyek betegséget okozhatnak. A probiotikumok segítik megvédeni a bélflórát és megőrizni a bélflóra egészségét antibiotikum szedés alatt is!

Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Bioflavonoid pótlás:

Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai

Biosa Flóra Dánia - Mikkel Hindhede
Mikkel Hindhede dán orvos az I. Világháború idején a kormány kérésére határozta meg a "háborús élelmezéspolitikát" a blokád alatt levő lakosság számára. Mivel Hindhede már évek óta kutatta a szükséges táplálékmennyiség alsó határát, Dánia tőle remélte a segítséget. "Emberek vagy disznók - valamelyiknek éhen kell halnia" Ez volt a jelszó.
Annak érdekében, hogy az embereknek maradjon elég gabona és burgonya, Hindhede a sertések 80%át eladta külföldre, gondoskodott róla, hogy teljes kiőrlésű kenyérhez mindenki olcsón hozzájuthasson, a zöldség és gyümölcs termesztést pedig kiemelten támogatta. A vajadagot lecsökkentette heti fél kilóra, a húsadagot pedig napi 40 grammra. A teljes kiőrlésű gabonát nem hántolták le, így a korpa benne is maradt, ezáltal pedig a korpában található vitaminok, ásványi sók és fehérjék is. A háborús időkben kifejezetten olcsón és bőségesen lehetett venni burgonyát, árpakását, teljes kiőrlésű kenyeret és friss tejet!
Táplálkozási rendeletei megelőzték nemcsak az éhséget, a drágaságot, hanem a szociális nyugtalanságot és a spanyolnáthát is! A világháború vége felé kitörő Európa-pusztító influenza Dániát elkerülte. A halandóság a megszokott értéken maradt.

Mexikó - Tarahumara gyorslábúak

Jelenleg körülbelül 50-60ezer tarahumara indián él Mexikó északnyugati részén. A mexikói tarahumara indiánok húst rendkívül ritkán esznek, tejet, tejterméket pedig nem. A Föld legegészségesebb és fizikailag legnagyobb munkaképességű emberei közé tartoznak. Játékuk labda-futás, amelyben két csapat fut a labda után 24-48 órán keresztül megszakítás nélkül, eközben 150-300 km-t tesznek meg. Vadászatnál a vadat nem fegyverrel terítik le, hanem addig futnak az állat után folyamatosan, 1-2 napon keresztül, amíg a kimerültségtől össze nem rogy. Egy 43 éves tarahumara a zord hegyvidéki ösvényeken hegynek föl, völgybe le 65km-es utat 6óra 52 perc alatt tett meg.

De vajon mi az alapja ennek a fantasztikus kondíciónak?
A tarahumarák többnyire összetett szénhidrátokat fogyasztanak (80%) és sokkal kevesebb fehérjét (10%) vagy zsírt (10%). Az étrend alapja a kukorica, de esznek sok tököt, babot, chilit is. A leggyakrabban fogyasztott ételük a pinolae, a megpörkölt darált liszt. A futó indiánok ritkán esznek húst, az állatokat főleg a trágyázás miatt tartják. Amikor mégis hús kerül az asztalra, akkor jellemzően kecskét, csirkét vagy halat esznek. Kukorica és bab a fő eledelük, ez a két fehérje együtt szinte a legértékesebb.

Pakisztán - A 120 évesek földje

A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól. Ez a teljes immunitást élvező kis közösség a Huza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén él, s tagjai híresen hosszú életűek. Legfontosabb táplálékuk a kajszibarack. A Huza völgy Kína, Tadzsikföld és Pakisztán határán húzódik. Több ezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes táplálkozási szokásokat követnek. Dr. Robert McMCarrison ezt írta az amerikai orvosszövetség újságának 1922. január 7-i számában: "A hunzáknál nincs ismert rákos eset. ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. A sárgabarckot a napon szárítják meg és igen bőséges mennyiségben fogyasztják."
McCarrison brit orvost az tette híressé, hogy fölfedezett egy népet -a hunzákat-, melynek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiai mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. A 90-100 év közötti lakosok vizsgálata közben kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterinszintjük és szívműködésük normális. Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg. A hunzák zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül fogyasztják, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rízst, cukrot, sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak.

USA, Dél-Kalifornia, Loma Linda - Makk egészségesen a gyorsételek országában
Marge Jetton szeptemberben töltötte be a 104. évét. Mai napig aktív tevékeny életmódot folytat. Reggel már gyalogol másfél kilométert, súlyzót emelget és zabkását eszik. "nem tudom, miért éltet Isten ilyen sokáig -mondja, majd magára bök-, de látja, itt vagyok." - válaszolt a kutató kérdésére Marge. Nem tudni, vajon Istennek van-e bármi köze Marge vitalitásához, de a hitének igen. Marge hetednapi adventista. A kaliforniai Loma Lindában félúton Palm Springs és Los Angeles között.
Az adventista egyház a 19. századi egészségügyi reformok időszakában jött létre. Akkor vált népszerűvé a vegetarianizmus, a Graham-kenyér és a reggeli gabonapehely. (Ez utóbbi egyik gyártója, John Harvey Kellogg s adventista volt) Az egyház nemcsak hirdette az egészséges életvitelt, hanem alkalmazta is. Kerek perec tiltja a dohányzást, az alkohol fogyasztását és a Biblia szerint tisztátalan ételeket, pl. disznóhúst. Ellenzi továbbá más húsféleségek, zsíros ételek, koffeintartalmú italok, "izgató fűszerek, ízesítőanyagok" fogyasztását. A gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek, mogyoró és dió alkotják az étrendet, amelyet a Teremtőnk nekünk rendelt - írta Ellen White az adventista egyház egyik korai, jelentős alakja.

Szardínia – Akea (Élj száz évig!)
Szardínia szigetén az életmód az időszámítás kezdete óta nem nagyon változott (utóbbi 30 évben csak) A genetikai inkubáció és az aktív természetközeli életmód felerősített néhány vonást.
-1828-ban William Henry így írt: „Meglepő, hogy ilyen szokatlan otthonokban és ennyire koszos szokások mellett milyen egészségesek tudnak maradni az őslakosok.”

Ebben az elszeparált közösségben mind a táplálkozási, mind pedig a szociális kapcsolatokat vizsgálták a Kék Zónák kutatói. Arra a következtetésre jutottak, hogy nem a genetika, hanem a táplálkozás, a stresszmentes, mozgásgazdag életmód és az erős családi kötelékek teszik az őslakosokat képessé arra, hogy 100 évig éljenek egészségesen. Napi 8-10km-t gyalogolnak a hegyekben legeltető pásztorok. Véreredményeik 90 évesen is kitűnőek. Ebédjük egy kenyér és hagyma. Vacsorájuk zöldségleves és rezveratrolban nagyon gazdag Cannaonau szőlőből készült vörösbor képezi.

Forrás: Forrás: Flavin kiadvány 2010.06.11.

Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai  - készült BUETTNER, DAN: A HOSSZÚ ÉLET OÁZISAI című könyv alapján


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Bio Denta Flora rágótabletta, gyógynövény étrendkiegészítő kapszula emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz