Flavin, Crystal, Olimpiq, Omega3, gyümölcs, gyógynövény, gyógygomba, vitamin, aminósav, enzim, flavonoid hatóanyag, ásványi anyag Ami Intenzyme kapszula, étrendkiegészítőnek nem minősülő termék ♥️ agy, tanulás, koncentráció ♥️ - Egészségesebben a gyógynövények erejével Ami Intenzyme kapszula, étrendkiegészítőnek nem minősülő termék - Vitamin kezelés, Flavin7 és Vita Crystal termék

Egészségesebben a gyógynövények erejével

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ami Intenzyme kapszula, étrendkiegészítőnek nem minősülő termék ♥️ agy, tanulás, koncentráció ♥️

Enzim pótlás, csíra termékek
Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Ami Intenzyme kapszula 100db és
Ami Intenzyme kapszula 250db

növényi enzim, bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítőnek nem minősülő termék

Összetevők: Gyermekláncf
ű (Taracacum officinale), glucoamylase, zselatin, Amylase, színezék (titán-dioxid).

Ajánlott napi adag: 3x1 kapszula

Energia: 9,4 kJ/2,15 kcal
Fehérje: 0,2 mg
Zsír: 0,7 mg
Szénhidrát: 0 mg

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Amilase enzim
Az amilase enzim hatóanyagú termék arra szolgál, hogy optimalizálni tudjuk a szénhidrátok feldolgozását. Amerikai tanulmány szerint fontos szerepet játszott törzsfejlődésünkben az, hogy õseink képessé váltak a keményítõ megemésztésére. Így értékes tápanyaghoz jutottak, amely fedezhette nagyobb agyuk megnövekedett energiaigényét.

Termék tartalmaz amilázt, glükoamilázt a keményítőt tartalmazó ételek megemésztése érdekében. Ezen kívül az invertáz-tartalma a cukrok lebontásában játszik fontos szerepet. Az amilázok a keményítõt három egymást követõ lépésben glükózra bontják az alábbi közbeesõ termékkel: a keményítõ a-amiláz hatására dextrinné, b-amiláz hatására maltózzá, maltáz hatására glükózzá bomlik le. Az amiláz enzim az emberré válás kulcsszereplõje lehetett a kutatók szerint: A tanulmány szerzõi szerint fontos szerepet játszott törzsfejlõdésünkben az, hogy õseink képessé váltak a keményítõ megemésztésére. Így értékes tápanyaghoz jutottak, amely fedezhette nagyobb agyuk megnövekedett energiaigényét.

Agyunk megkívánja az intenzív energiaellátást, amin az elfogyasztott ételekbõl az amiláz segítségével gyorsan és könnyen kinyert szõlõcukorral jelentõsen javíthatunk. A gabonaféléket, úgymint a búzát, az árpát, a kukoricát és a rizst számtalan formában fogyasztjuk, ám a bennük lévõ táplálék-enzimekrõl keveset tudunk. A gabonafélék családján belül viszonylag sokat tudunk az árpa enzimjeirõl, mert az a söripar egyik alapanyaga. Az árpát a maláta-készítés során csíráztatják, amikor is az enzimjei, elsõsorban az amiláz, megszaporodnak. A csírázáskor fokozódik az enzimtevékenység. Akár természetes, akár mesterséges csírázásról van szó, a megfelelõ idõpontban az amiláz a keményítõt cukorrá alakítja, amely akadálytalanul tud keringeni a növekvő növényben, és annak energiaforrásaként mûködik. Ugyanez a folyamat zajlik le, amikor keményítõben gazdag gabonákat vagy krumplit eszünk. A keményítõ molekulák nem tudnának elkeveredni a vérünkkel, és csak keringenének körbe-körbe, de az energiát szállító cukor eljut a testünk minden sejtjéhez. A kombájn ugyan nagy terhet vesz le a gazdálkodók válláról, de a fehér liszthez amilázt és proteázt kell hozzáadni, hogy a kenyér mérete és állaga egységes legyen.

Mondanunk sem kell, hogy az embernek, aki megveszi a kenyeret, semmi haszna a hozzáadott enzimből, mert azok a sülés közben elpusztultak, ezért célszerû ezeket a fontos enzimeket külső forrásból pótólni! Az életenergia alapjainak megfelelõ biztosítója! a gyors energia ellátásért! A kenyérben és pékáruk alapját szolgáló lisztekben található enzimek a sütéskor megsemmisülnek, így azokat az amilase enzim pótolni tudja!

Az Ami Intenzyme segítségével gyorsabban juthat szervezetünk energiához a felvett táplálékból! Az Ami Intenzyme készítmény az étrendi szénhidrátok (pl.: kenyér, tésztafélék) optimális lebontását, energiává történő alakítását szolgálja.

Vásárlás:

 
Ami Intenzyme kapszula 100db
5.900 Ft Kosárba!

Cimkék:

agy,
tanulás,
koncentráció
energia,
szénhidrát lebontó
enzim

forrás:  http://tudastar.net

Hasonló termékek:

Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás


TV2 2Testőr filmek!
Fogyasztók levelei, tapasztalatai!

Facebook csoport, ahol online találkozhatunk. A napi akciókat itt mutatom! Szeretettel várom.

Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Ami Intenzyme 100db kapszula, Ami Intenzyme 250db kapszula étrendkiegészítőnek nem minősülő termék tanulás, agy működése, memória, koncentráció enzim pótlás, flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz